Karig SSSinterklaascadeautje voor dames 1

Zaterdagmiddag 16.00, daar stonden we weer met onze groene shirtjes aan op veld 2 in de Meerwaarde. Aan de andere kant stond VoCasa dames 2, een geduchte tegenstander met ervaren speelsters. Maar, de Sint en zijn pieterbazen waren die middag in Barneveld gearriveerd en wij hadden een overwinning op ons lijstje staan. Geen zorgen dus, we zijn immers heel lief geweest dit jaar.

We zijn echter de kwaadste niet, dus lieten we tijdens de trainingsweek zien bereid te zijn om hard te werken voor die gevraagde punten. Dit resulteerde in twee energieke trainingen, waarin we ook weer helemaal compleet waren. Want jongens, hebben jullie ’t al vernomen? Simone heeft haar eerste stapjes (nu Mats nog..) weer in het volleybalveld gezet! Tiralalali, tiralalala. Verder was Joke al zo enthousiast over de komst van de Goedheiligman dat ze tijdens trainen alvast haar schoen zette (waar overigens niets in werd gegooid. Dank u Sinterklaasje...).

We dwalen weer af, terug naar zaterdag. Eens kijken wat die oude kindervriend voor ons in petto had. Mini-pieterbaas Lucas opende de wedstrijd met een mooi serve. De eerste set verliep voorspoedig; hop, hop, hop, dames 1 in galop! We begonnen sterk. Halverwege de set kwamen de Nijmegenaren terug, maar wij trokken – met een lekker eenmansblockie van Mylène, hoe hoe! – aan het langste eind. We wonnen de set met 25 – 21.

Vanaf de tweede set kwamen we erachter dat de dames van VoCasa ook wat punten op hun verlanglijstje hadden gezet. Zij gaven gas en wij konden niet bijbenen: 15 – 25. Set 3 (16 – 25) en 4 (19 – 25) verliepen vrijwel volgens hetzelfde stramien: VoCasa bleef scherp en sterk en wij wisten de ballen niet aan de andere kant op de grond te krijgen. Daarbij blijken wij te grote voeten te hebben – wat leuk is omdat er dan veel cadeautjes in je schoen passen, maar wat minder handig is als je daardoor meerdere malen afgefloten wordt vanwege voetfout over de middellijn.

We hebben hard gewerkt tegen een sterke tegenstander. Toch hadden we met een iets verzorgder spel en wat meer geduld om op kansen te wachten wel wat meer uit de wedstrijd kunnen halen dan we nu gedaan hebben. Maar, gebeurd is gebeurd. En gelukkig gold ‘wie zoet is krijgt altijd een beetje lekkers’ en kregen we toch één puntje van de Sint.

Over lekkers gesproken, na de wedstrijd besloot een deel van het team het verliezersverdriet maar weg te gaan eten bij de Scarabee. Dames 1 gingen uit fietsen, la la la la la la la.. Nee even zonder gekheid, we gingen natuurlijk gewoon met de auto. Onderweg waaide de wind door de bomen en zagen we de maan schijnen door ehm ja diezelfde bomen. Na een klein rondje Barneveld kwamen we aan bij de Scarabee. En je weet wat ze zeggen, eten helpt vergeten. Wat hadden we ook alweer gedaan vandaag?! Nadat onze buikjes voller dan vol waren – waar overigens natuurlijk nog wel ijs bij paste – volgde nog een gezellige avond op zowel de tribune bij heren 1 als in de kantine daarna.

Het verlies is weer verwerkt. Volgende week staat er weer een wedstrijd op het programma, dus we maken ons op voor nieuwe kansen. Om 18.00 spelen wij dan in Aalten tegen BOVO dames 1.

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)