Volgende keer beter!

Zaterdag 20 oktober stond de wedstrijd tegen Heyendaal dames 2 op het programma. SSS kon hier haar punten pakken, en dat waren we zeker van plan!

 

De eerste set bleek al snel dat we niet goed in ons vel zaten. We speelden te veel mee met de tegenstander. We bleven dan wel voorstaan en bleven stevig in ons schoenen staan. Doordat we uiteindelijk de set goed hadden opgepakt, hebben we met 18-25 gewonnen. 

 

De tweede set begonnen we niet zoals we geëindigd waren. Heyendaal herstelde zichzelf goed en begon te scoren. Door de servicedruk van Heyendaal gaven we de set weg, 25-21.

 

Uiteindelijk bleven we met onze koppies hangen en in de derde set werden we helemaal weggeserveerd. Een nood-opstelling vond ook plaats in die derde set. Chantal ging op buiten in plaats van Anne en Mariëlle, die net herstellende is van een enkelblessure, ging erin voor Sandra die ook last had van een blessure. Helaas werd deze set zo weggegeven en verloren we met 25-12. 

 

De laatste en beslissende set was iedereen dood op van het spel. Niemand stond meer echt op scherp, al pakten we deze set wel beter op dan de derde. Maar het was al te laat! Ook deze set ging naar Heyendaal. 25-19 was de eindstand. 

 

De eerste 4 punten voor Heyendaal zijn daarmee binnengestroomd en wij hebben in ieder geval een punt kunnen bemachtigen. Volgende week zaterdag spelen we om 16:00 thuis tegen Pegasus dames 3 in de A-hal, die eindelijk klaar is! Kom ons gerust aanmoedigen! En niet te vergeten.... Volgende beter!

 

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)