Koppies omhoog!

Afgelopen zaterdag 10 november, de verjaardag van Annet Markesteijn, stond de eerste wedstrijd tegen Vocasa dames 3 op het rooster. En die werd gespeeld in de Meerwaarde. Na een hectisch weekje, met maar 1 training begonnen we toch fris aan de wedstrijd.

 

De eerste set begon redelijk, we konden makkelijk meekomen, maar de tegenpartij kon toch echt de gaatjes vinden. De servicedruk van Vocasa lag aardig hoog en daardoor werd de pass minder gebracht. Maar het was in ieder geval iets, en er kon wat mee gedaan worden! Al met al bleek Vocasa er steeds goed bij te zitten en konden we helaas geen tegenstand meer bieden. Door veel eigen fouten verloren we de set, maar koppies omhoog! Volgende set beter... De eerste set ging met 17-25 naar Vocasa.

 

De tweede set begonnen we beter, we hadden het in ons om die wedstrijd even een wending te geven. We konden ze goed hebben, Vocasa was niet té moeilijk voor ons, want we zijn moeilijkere ploegen tegengekomen. De pass lag al een stuk beter en de servicedruk van ons werd ook veel beter! Ze kregen moeite met de ballen die wij sloegen en wij gingen er met de buit vandoor. Totdat het 21-16 stond. Ineens kwam Vocasa weer in actie, maar wij maakten deze set goed af en wonnen met 25-23. 

 

De derde set begonnen we weer net zoals de tweede set, alleen Vocasa ging met ons mee spelen. Zij werden beter en wij werden beter en wat kan het dan anders worden, dan een héle spannende set?! Het ging heel gelijk op! Waar we het nodig hadden, lieten we sommige punten helaas liggen door eigen fouten, maar die werden gauw weer hersteld door een mooie pass, set up of aanval! Zo wil iedereen het zien. Het was zenuwslopend wie de winnaar werd. Het lukte Vocasa namelijk niet meer om te scoren via de aanval, want we hadden ineens die flow, waar we al zolang naar op zoek waren! Maar uiteindelijk scoorde de buitenaanvaller van Vocasa een mooie bal rechtstreeks op de grond en stond het 29-30, waarna Vocasa nog een punt scoorde, die zorgde voor het laatste fluitsignaal voor die set. Met een stand van 29-31 won Vocasa.

 

Nu kan je je voorstellen dat je dan de flow weer helemaal kwijt bent, maar dat de tegenpartij die heeft overgenomen. Want de vierde set kwam er niet veel meer van ons terecht. We probeerden het zo goed, maar de servicedruk lag te hoog en de pass kwam daardoor niet aan. Af en toe zaten er leuke passjes tussen, maar dat mocht helaas niet baten. Jammer genoeg was er maar 1 verjaardagspunt voor Annet verdiend in deze wedstrijd, maar we hebben in ieder geval iets! Met 15-25 verloren we de laatste en beslissende set.

 

Volgende keer beter dan maar weer. Zaterdag 17 november spelen we om 15.00 uit tegen Agilitas dames 1 in Arnhem (Kermisland), die momenteel 2e staat op de ranglijst. Een wedstrijd waar wij waarschijnlijk veel uit zullen moeten halen, en die niet makkelijk zal zijn. Maar wij zijn strijders en gaan er voor. KOPPIES OMHOOG! 

0
0
0
s2smodern
BKV-breed

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)