Dames 2 met 0 punten terug...

Afgelopen zaterdag 17 november was de uitwedstrijd tegen Agilitas gepland. Deze ervaren ploeg uit Arnhem stond 2e en dat zou een pittige wedstrijd worden.

 

De eerste en de tweede set konden wij nog redelijk goed bijhouden en het ging gelijk op. Maar steeds wanneer het eind van de set naderde, liep Agilitas toch nog uit en wonnen zij de sets met een klein puntenverschil.

 

De derde set was het een gemakkelijke overwinning voor Agilitas. Ze liepen heel goed uit en wonnen de set met gemak. Toen de vierde set naderde werden we op scherp gesteld. We hadden weer een nieuwe set voor ons, die we gewoon konden pakken, want we zaten de eerste twee sets ook dichtbij die 25. Maar helaas lukte dat niet. Het ging nog wel gelijk op, maar Agilitas liep uiteindelijk weer uit en wij waren kansloos. Met 0 punten werden we weer terug naar huis gestuurd. Onze eerste 4-0 verlies is een feit. 

 

Zaterdag zijn wij vrij, maar 1 december spelen wij om 14.00 thuis tegen Pegasus dames 2, de nummer 1 van onze poule. Eens kijken wat we daarvan kunnen bakken! 

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)