Duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan

You win some, you lose some. We hadden het spreekwoord liever niet zo letterlijk genomen, maar helaas. Na de mooie 3-1 overwinning op buurvrouw Renswouw, waren we zaterdag op en top gemotiveerd voor het duel tegen Arvevo 2.

Aan het affiche lag het in ieder geval niet: de nummer 2 tegen de nummer 3 van de ranglijst. Waar wij het vooral moeten hebben van de jeugd, kwamen wij helaas niet in de buurt van de '150 jaar volleybalervaring' aan de andere kant van het net. Henrieke en Cynthia levert bij elkaar al wel ongeveer 40 jaar ervaring op, maar daar heb je dan ook gelijk de twee 'grijze muisjes' van het stel.

Over de wedstrijd hoeven we verder niet heel lang te praten. We speelden echt niet slecht, maar het was ook niet goed genoeg. Maandag was het nog zo makkelijk om continu mensen omver te kegelen.. maar zaterdag bleek het punt scoren een stuk lastiger. Bij een 1-2 achterstand in sets leken we een vijfde set af te gaan dwingen. Een 23-20 voorsprong werd echter klakkeloos uit handen gegeven door domme eigen fouten, waar Arvevo dankbaar van profiteerde. Met 23-25 ging de set, en wedstrijd, alsnog verloren.

Maar, een voordeel is dat Joost nu heeft gezien hoe wij zijn als we verliezen en (quote) 'ik houd wel van wat ik zag'. Niet iedereen ziet ons even graag chagrijnig en teleurgesteld, maar het is fijn om te weten dat onze trainer dat wel waarderen kan vlak na een nederlaag.

Na een korte maar krachtige nabespreking was het tijd om alles van ons af te gooien en ons voor te bereiden op een avondje gezelligheid. De gerechten werden nog eens besproken, filmpjes werden bekeken en ons humeur kwam weer terug door hard mee te zingen onder de douche (lang leve de waterbestendige radio!).

Een klein pre-diner hapje ging er wel in bij de meeste meiden, waarna we onze boodschappen gingen doen en de gerechten gingen voorbereiden. De één deed dat in de keuken van dames 3 speelsters bij gebrek aan een eigen goedgevulde keuken (bedankt Janine), de ander deed dat wel gewoon thuis. Stipt om 7 uur (oké, voor sommigen was het iets minder stipt) verzamelden we bij Cynthia.

In de volgende paar uur leerden we elkaar een stuk beter kennen. Zo houdt niet iedereen van Kinderen voor Kinderen, kan Cynthia het beste huisjes tekenen, werd Henrieke de gekste dingen wijsgemaakt en werden er vooral veel dingen besproken die maar beter binnensteams kunnen blijven. Oja, en we werden weer opgetrommeld voor het Dames 1,2 en 3 weekend 2.0. Leuk, daar hebben we nu al zin in!

Na een pittig weekend bereiden wij ons deze week voor op 2 confrontaties met Pegasus. Zaterdag wacht Pegasus 2 in de competitie in Nijmegen. Enkele dagen later ontvangen wij derdedivisionist Pegasus 1 in de beker. Dat duel start donderdag 24 november om 20.00 uur in de Meerwaarde, tot dan?!

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:

A,B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab (6 t/m 12 jaar)
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)