Helaas was Heyendaal D2 dit seizoen net een maatje te groot voor velen en ook voor ons, maar

Omdat het hele seizoen al super ging, namen we ons voor niets anders te doen dan normaal.
Dussss:…gingen we twee keer trainen, vertrokken we zaterdag de 29e allemaal vanaf de andere kant
van het spoor, 2 uur van te voren, namen we in Scherpenzeel een teamfoto vooraf en begonnen we
vroeger dan normaal aan de warming up.

En dan natuurlijk de grote vraag: Mag je nu wel of niet naar je tegenstanders kijken voordat je gaat
spelen? Laten we het er op houden: wij hebben gekeken. En hoe: Als sardientjes in een blik zaten we
op een rijtje achter het glas naar onze tegenstander te kijken.

En eindelijk mochten we dan zelf aan de bak:
Omdat Patrick zelf een PD mocht spelen, namen Harald en Ariëtte de coachingstaak op zich, wat
gelukkig al vaker was gebeurd dit seizoen, want we zouden niets anders doen dan normaal.

De eerste pot was tegen Spiker. Zij hadden al gewonnen van Set Up, dus winst op ons betekende
voor hen promotie. En eerlijk is eerlijk: we waren onder de indruk van hun spel. Maar dit zorgde er
alleen maar voor dat we nog meer zin hadden!
Wat een wedstrijd was dit! Elk punt zorgde voor zoveel spanning dat menig 60-plusser in het publiek
bijna toe was aan een pacemaker. De eerste set viel onze kant op, maar de 2e viel aan hun kant.
Een beslissende 3e set moest uitkomst geven. Bij een 8-4 voorsprong mochten we wisselen van kant
en waren we er met elkaar van overtuigd: Dit gaan we niet meer weggeven. Spiker kwam nog
dichtbij, maar gelukkig viel deze set onze kant op.

De eerste horde genomen. Een tweede nog te gaan.

Set Up is een jong team met enorm veel aanvalskracht, dus zeker niet een team om te
onderschatten.
Door een goede servicedruk haalden we de eerste set ruimschoots binnen.
Maar Set Up gaf zich niet zomaar gewonnen. Zij kwamen beter in hun spel en wisten aanvallend ons
onder druk te zetten. Maar gelukkig zijn we met elkaar in staat om ook als het even wat minder gaat
keihard voor elkaar te willen werken, zowel in het veld als vanaf de bank en zelfs vanaf de tribune.
Na een tweede, zeer spannende set was de promotie een feit. Eindelijk mocht Patrick, die met 180
naar Scherpenzeel was gereden en al een halve set op de achtergrond een spoor in de vloer had
gelopen van het ijsberen, zijn dames feliciteren.

D3PD1

Korte samenvatting van beide wedstrijden:

Geweldige aanvalvariaties van Sandra en juichen als de beste, deuken in de vloer (sorry Set Up)
dankzij Mylene, Geralde die de middens helemaal gek maakte, Simone die de meest bizarre ballen
nog van de grond wist te halen, Jacinta met het bekende gooi-, prik en smijtwerk, Setjes van Cynthia
om je vingers bij af te likken, killing-blocks van Lisanne, omloopjes en steekjes van Frouke, Heerlijke
servicedruk van Anke, Koelbloedig scoren van Kiek, turbo-invalronde van Yanissa, dreigende blikken
van de bank van de gezuster van der Veen en de coaches. En niet te vergeten: Lisanne H die op
vakantie met de hele familie aan het zwembad mee zat te kijken. Kortom: een gouden team.
Nu al weer zin in komend seizoen. We zijn er klaar voor. 3e Divisie: Here we come!