Leergierig Jongens B maakt vlieguren

De Jongens B hebben een paar fantastische en leerzame weken beleefd richting de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. Dat de Jongens B met één gelijkspel en twee nederlagen werd uitgeschakeld doet niks af aan het mooie proces van deze jongemannen. Lees hieronder de lovende woorden van coach Hugo van Garderen.

,,Naar aanloop van het toernooi heeft de jongens B in de vakantie ontzettend veel uren gemaakt. De ontwikkeling die in korte tijd bij alle jongens te zien is wierp in de tweede wedstijd (waar het om ging) zijn vruchten af.

Mede dankzij de hulp van Robert Pleizier worden de jongens wegwijs gemaakt in de manier van trainen. Veel jongens beginnen bewust te worden waar ze kunnen verbeteren. Honger naar meer. Alle jongens willen meer trainen, beter worden, slimmer, handiger en vooral nog meer plezier beleven in het spel.

Ik ben ontzettend trots op de manier hoe deze jongens met volleybal en SSS bezig zijn, het enthousiasme wat ze meebrengen maakt het dan ook meer dan lovend om hen te mogen trainen. Ik kijk uit naar meer, en volgend jaar staan deze kerels hun mannetje en ik denk dat ze hoge ogen gaan gooien.''

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)