Bericht van de TC's: einde seizoen 2016/2017

Het seizoen 2016/2017 zit er voor de meeste teams op. Voor enkele teams staat er nog een PD (op 6 mei) op het programma; alle andere teams hebben hun laatste wedstrijd van dit seizoen gespeeld. Lees hier hoe de komende weken worden ingevuld.

Wij willen jullie bedanken voor de inzet het afgelopen seizoen; het was weer een prachtig seizoen met enkele mooie hoogtepunten. Hopelijk willen jullie dit seizoen met ons allen op 27 mei met het SSSnerttoernooi afsluiten (geef je op via sssnerttoernooi@sss-barneveld.nl).

Ondertussen zijn de verschillende TC’s druk aan het puzzelen voor het nieuwe seizoen. Om dat in alle rust te doen, wordt er deze twee weken (meivakantie: 24-28 april en 1-5 mei) in principe niet getraind. De hal is op maandag- en dinsdagavond wel open en toegankelijk voor trainingen, maar laat aan de TC en aan de zaalplanner (René van der Linden, zalen@sss-barneveld.nl) weten of je training wel/niet doorgaat. De teamverantwoordelijken stemmen dit af met de TC’s.

Trainingen

  • 24 april t/m 5 mei: meivakantie (beperkte trainingen in overleg met TC en zaalplanner)
    • donderdag 27 april: Koningsdag – geen trainingen
    • donderdag 4 mei: dodenherdenking – beperkte trainingen (in overleg met TC)
  • vanaf maandag 8 mei: trainingen in nieuwe teamsamenstelling Heren en Jeugd
  • vanaf maandag 15 mei: trainingen in nieuwe teamsamenstelling Dames
  • week 21: laatste trainingsweek

In principe is week 21 (22-26 mei) de laatste trainingsweek; het seizoen wordt met het SSSnerttoernooi afgesloten. Enkele teams zullen langer doortrainen. Dit zullen de TC’s met de trainers communiceren.

Nieuwe teamindeling
De TC’s proberen zo snel mogelijk de nieuwe teamsamenstellingen naar buiten te brengen. De Jeugd TC probeert dit op vrijdag 5 mei te doen, zodat de teams naar het plaatsingstoernooi op 20 mei kunnen toewerken. De Heren TC hoopt ook op vrijdag 5 mei een voorlopige teamindeling naar buiten te kunnen brengen. De Dames TC wacht de PD-duels van Dames 2 af voordat het een voorlopige teamindeling communiceert; die komt vervolgens z.s.m. op de site te staan.

Ken je iemand die graag op volleybal wil komen, een team trainen wil geven of heb je zelf een vraag, neem dan contact op met de TC’s.

Namens de TC’s

Bert Glismeijer (Jeugd TC - 06-28441923 / jeugdtc@sss-barneveld.nl)
Gepko Hahn (Heren TC – 06-41377937 / herentc@sss-barneveld.n)
Henk-Jan Ebbers (Dames TC – 06-12079483 / damestc@sss-barneveld.nl)

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)