SSS-leden gratis naar workshops Avital Selinger

Het is u vast niet ontgaan dat Avital Selinger sinds kort in Sportcentrum De Meerwaarde rondloopt. Hij geeft training bij Heren 1 en zal trainers bij de Advisie Volleybalschool begeleiden. Vanuit de Advisie Volleybalschool wordt in september en oktober een 4-delige workshop aangeboden. SSS-leden kunnen hier gratis naartoe. Schrijf je hier in.

De Volleybalschool organiseert de workshops met het doel zijn eigen visie en de visie van Avital Selinger op één lijn te zetten. Maar Selinger wilde de workshop voor meer mensen toegankelijk maken dan enkel de trainers van de Volleybalschool. Om die reden is de workshop voor iedereen toegankelijk om bij te wonen: trainers van deelnemers van de Volleybalschool, maar ook andere (regionale) trainers. De kosten hiervoor bedragen 125 euro.

SSS vindt het belangrijk dat wij als vereniging deze unieke kans om met één van de beste volleybaltrainers ter wereld ten volle benutten. Tijdens de algemene ledenvergadering heeft het bestuur gepeild wat leden van een eventuele samenwerking vinden. Het bestuur heeft vervolgens besloten dat alle SSS-leden naar deze workshops moeten kunnen, zonder (financiële) belemmeringen te ervaren, om naar de visie van deze man met ruim dertig jaar ervaring als trainer op het allerhoogste niveau (zoals bondscoach van de Oranje volleybalsters) te luisteren.

Het bestuur heeft besloten dat SSS een financiële bijdrage levert aan de Advisie Volleybalschool, zodat alle SSS-leden gratis naar de vier workshops kunnen. Deze zijn verspreid over vier avonden van vier uur per avond in Sportcentrum De Meerwaarde:

Vrijdag 22 september van 18.30 uur – 22.30 uur
Vrijdag 29 september van 18.30 uur – 22.30 uur
Vrijdag 6 oktober van 18.30 uur – 22.30 uur
Vrijdag 20 oktober van 18.30 uur – 22.30 uur

SSS hoopt dat veel leden gebruik maken van deze gelegenheid om naar Avital Selinger te luisteren. Schrijf je hier in bij de Advisie Volleybalschool voor de workshops. 

Ben je een trainer of heb je ambitie om trainer te worden of eventueel een bijdrage te leveren aan het beleid van SSS, dan nodigen wij je uit om in de zaal naar Avital Selinger te komen luisteren. Als je nieuwsgierig bent naar en interesse hebt in zijn visie, maar nog niet direct eraan denkt trainer te worden; dan kan je zijn verhaal beluisteren vanaf de tribune. 

Meer informatie: http://advisievolleybalschool.nl/nieuws/workshop-avital-selinger-barneveld

Voor de jongere lezers. Wie is Avital Selinger? Lees het hier (http://www.volleybalkrant.nl/walloffame/speler/7/avital-selinger.html) of hier (http://heldenonline.nl/columns/entry/avital-selinger-is-volleybal). 

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)