Kees van Garder ontvangt SSS prestatiebeker

Het voorstel van het bestuur op de afgelopen ledenvergadering om de prestatiebeker dit jaar aan Kees van Garder uit te reiken werd door de aanwezigen instemmend en met luid applaus begroet. De prestatiebeker wordt ieder jaar aan een vrijwilliger uitgereikt als blijk van waardering voor het werk dat hij / zij voor SSS verzet. Onze vereniging kan immers alleen functioneren bij de gratie van vrijwilligers waarvan Kees een lichtend voorbeeld is.

Ooit begonnen bij SSS met het idee dat het voor 2 jaar zou zijn verzorgt Kees al bijna 20 jaar de coördinatie van de scheidsrechters. Dat is in deze tijd een lastig verhaal want het aantal scheidsrechters loopt terug terwijl het niveau van de competieteams stijgt. Hierdoor neemt de behoefte aan ervaren scheidsrechters alsmaar toe. Elk seizoen is het weer een flinke uitdaging alles rond te krijgen maar mede door zijn opgebouwde netwerk binnen en buiten de vereniging, weet Kees dit iedere keer weer op te lossen. De persoonlijke aandacht die hij voor iedere scheidsrechter heeft, maakt hem tot een gewaardeerd lid van onze vereniging. Als onderdeel van de wedstrijdleiding en mede-organisator van de Nevobo toernooien is Kees met grote regelmaat in het Sportcentrum te vinden.

Door omstandigheden was Kees dit jaar niet in staat de jaarvergadering bij te wonen maar de beker is hem afgelopen donderdagavond overhandigd, tesamen met een bloemstuk voor zijn echtgenote en een kort dankwoord.

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)