Nieuwe maatregel omtrent kwijtgeraakte ballen

De ballencommissie heeft aan het begin van het seizoen ieder team een gevulde ballentas meegegeven om bij de wedstrijden te gebruiken. Gelukkig zijn de meeste leden zuinig op deze ballen en zullen zij ervoor zorgen dat deze tas met hetzelfde aantal ballen aan het einde van het seizoen weer netjes ingeleverd wordt.

Helaas zullen er ook incomplete tassen terugkeren, zoals de afgelopen jaren wel vaker het geval is geweest. Als een team één of meerdere ballen kwijt was, bleef dit echter tot nog toe zonder gevolgen.
Het verlies van ballen is echter een grote kostenpost voor de vereniging, want er moeten nieuwe ballen aangeschaft worden. Daarom zal de ballencommissie vanaf dit seizoen strenger controleren op het aantal ballen dat een team heeft én zullen de kosten voor de aanschaf van een kwijtgeraakte bal op het betreffende team worden verhaald.

Om met een schone lei te beginnen heeft elk team dit seizoen een ballentas ontvangen met daarin een x aantal ballen met elk een uniek nummer waar het team verantwoordelijk voor is.
Mocht het zo zijn dat jouw team een bal kwijt is - en jouw team dus een nieuwe bal nodig heeft – dan zullen de kosten voor de bal niet meer op rekening van de vereniging komen, maar op het team worden verhaald. Het team betaalt €40,- voor een vervangende bal.
Natuurlijk zal wanneer de bal weer terecht is het geld weer terug naar het team gaan.


Komende kerstvakantie zullen alle ballentassen weer ingenomen worden, waarna alle nummer weer naar de betreffende teams toe gaan.
Wij hopen natuurlijk dat de bovenstaande maatregel niet uitgevoerd hoeft te worden, maar gezien het aantal ballen dat de afgelopen jaren verdwenen is vinden wij het toch noodzakelijk om het zo te doen.
Mochten je als team een bal kwijt zijn, of heb je vragen over het bovenstaande; dan kan je contact opnemen met Bram Wildekamp – 06-46 47 19 82.

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)