Christien, Johan en Harald in het zonnetje gezet

Vrijdagavond zijn bij de Algemene Ledenvergadering drie SSS-leden extra in het zonnetje gezet, om hen te bedanken voor hun (tientallen) jaren inzet voor de vereniging. Christien Timorason heeft de jaarlijkse prestatiebeker gekregen, Johan Pongers is benoemd tot lid van verdienste van SSS en Harald van der Sloot mag toetreden tot het bijzondere en selecte lijstje van ereleden. Van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet voor de vereniging!

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering wordt altijd aandacht besteed aan de vele vrijwilligers die SSS kent. Het bestuur en de vereniging als geheel kunnen niet zonder deze helpende handen. Als je sommige vrijwilligers in het bijzonder gaat bedanken, loop je altijd het risico leden te vergeten; toch wil het bestuur enkele leden extra in het zonnetje zetten.

Prestatiebeker - Christien
Bij de ALV wordt de jaarlijkse prestatiebeker uitgereikt. Deze is weggelegd voor een lid (of groepje leden) dat 'voor een korte of langere periode een kar heeft willen trekken om iets voor SSS te doen. Vanuit een interne motivatie iets voor de club te willen betekenen'. De prestatiebeker wordt al sinds de jaren 1960 uitgereikt en kent dus al een lange en bijzondere lijst aan SSSupervrijwilligers: klik hier voor de lijst.

Christien Timorason werd vrijdagavond verrast dat zij het komende jaar de prestatiebeker thuis een plekje mag geven. Het bestuur heeft Christien aangedragen aan de vergadering, omdat zij zowel voor Heren 1 ontzettend belangrijk is als ook veel voor de vereniging heeft gedaan. Christien is aan haar elfde seizoen bezig als teammanager van Heren 1 en is daarmee de stabiele factor binnen de organisatie - onder andere met het secretariaat - rondom het vlaggenschip. Daarvoor heeft ze ook voor de vereniging veel gedaan, zo heeft ze een aantal jaar in het bestuur gezeten en het secretariaat beheerd. Christien, van harte gefeliciteerd met de prestatiebeker.

Lid van verdienste - Johan
Drie jaar geleden heeft SSS het principe 'lid van verdienste' in het leven geroepen. Leden van verdienste zijn mensen die meerdere bijzondere prestaties hebben verricht ten gunste van SSS. Een lid van verdienste is een lid dat door het verkrijgen van deze titel bedankt wordt voor zijn of haar verdienstelijke inzet in de afgelopen jaren. Melie van 't Land en Ries van Ginkel werden in 2015 als eerste leden van verdiensten benoemd; een jaar later volgde Theo Lammers.

Het bestuur heeft bij de ALV een vierde persoon aangedragen voor dit selecte lijstje: Johan Pongers. Er zijn er maar weinig die langer lid zijn van SSS dan Johan, in zoveel verschillende teams (van Heren 1 tot en met 9) én er zijn er maar weinig die zoveel verschillende vrijwilligerstaken hebben ingevuld. Voor zover de archieven ons dat kunnen vertellen zat Johan veertig jaar geleden al in het bestuur, was hij jarenlang betrokken bij Heren 1 (en de eerste promotie naar de eredivisie), heeft hij tien jaar lang de ledenadministratie onder zijn hoede gehad en is hij vele jaren scheidsrechter en trainer/coach geweest. Daarnaast is hij nog altijd een trouw supporter van alle teams binnen SSS. Dan is de onderscheiding lid van verdienste zeker op zijn plaats. Johan, gefeliciteerd.

Erelid - Harald
Ten slotte heeft het bestuur voor het eerst sinds 2013 de hoogste onderscheiding binnen de vereniging aan een lid toegekend: erelid. Ereleden zijn mensen die zich buitengewoon hebben ingezet voor SSS. Zij hebben een speciale plek binnen de club, omdat zij hebben bijgedragen aan de groei, ontwikkeling en het voortbestaan van onze vereniging. De lijst met ereleden bestond tot vrijdagavond uit negen personen: zeven oud-voorzitters en daarnaast Willem Held en Wim Wijnveen.

Harald van der Sloot is de tiende persoon die zich erelid van SSS mag noemen. Het bestuur heeft besloten hem aan te dragen voor deze eretitel, omdat hij veel voor de vereniging en de ontwikkeling ervan heeft betekend. Als speler, trainer/coach en scheidsrechter is hij in alle geledingen van de club een meer dan betrokken lid geweest. Maar de onderscheiding ontvangt Harald vooral vanwege zijn inzet en werk voor Heren 1 en om SSS als topvolleybalvereniging op de kaart te zetten. In 2007 was Harald één van de oprichters van de Stichting Topvolleybal Barneveld en tien jaar lang heeft hij in het bestuur gezeten (waarvan zeven jaar als voorzitter). Harald heeft vanuit zijn liefde voor SSS veel tijd en energie in Heren 1 en de ontwikkeling van het volleybal in Barneveld gestoken. Dat Harald tot erelid benoemd is, is dan ook zeer verdiend. Van harte gefeliciteerd, Harald!

ALV Christien
ALV Gert en Christien
ALV Gert en JOhan
ALV Gert en Harald

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)