Mirella en Henk in het zonnetje gezet

Mirella Boshuis-Pol en Henk Erkes zijn bij de algemene ledenvergadering extra in het zonnetje gezet om hen te bedanken voor hun (tientallen) jaren inzet voor de vereniging. Mirella Boshuis heeft de jaarlijkse prestatiebeker ontvangen. Henk Erkes trad na vijftien jaar penningmeesterschap af en is benoemd tot lid van verdienste van SSS.

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering wordt altijd aandacht besteed aan de vele vrijwilligers die SSS kent. Het bestuur en de vereniging als geheel kunnen niet zonder deze helpende handen. Als je sommige vrijwilligers in het bijzonder gaat bedanken, loop je altijd het risico leden te vergeten; toch wilde het bestuur enkele leden extra in het zonnetje zetten.

Prestatiebeker - Mirella
Bij de ALV wordt de jaarlijkse prestatiebeker uitgereikt. Deze is weggelegd voor een lid (of groepje leden) dat 'voor een korte of langere periode een kar heeft willen trekken om iets voor SSS te doen. Vanuit een interne motivatie iets voor de club te willen betekenen'. De prestatiebeker wordt al sinds de jaren 1960 uitgereikt en kent dus al een lange en bijzondere lijst aan SSSupervrijwilligers: klik hier voor de lijst.

Mirella Boshuis-Pol ontving vrijdagavond de prestatiebeker voor haar verdiensten voor SSS. Het bestuur heeft Mirella aangedragen aan de vergadering, omdat zij al vele jaren één van de drijvende krachten achter CheerSSS is, trainen geeft, coacht en altijd klaar staat voor de vereniging. Mirella werd verrast met het in ontvangst nemen van de prestatiebeker, waar voor de derde keer de naam ‘Boshuis’ op komt te staan:
Het is vermeldenswaardig dat haar man Paul Boshuis (2014) en schoonvader Henk Boshuis (1993) de prestatiebeker in het verleden ook een jaar thuis mochten tentoonstellen.
Mirella, van harte gefeliciteerd met de prestatiebeker.

Lid van verdienste - Henk
Vier jaar geleden heeft SSS het principe 'lid van verdienste' in het leven geroepen. Leden van verdienste zijn mensen die meerdere bijzondere prestaties hebben verricht ten gunste van SSS. Een lid van verdienste is een lid dat door het verkrijgen van deze titel bedankt wordt voor zijn of haar verdienstelijke inzet in de afgelopen jaren.

Henk Erkes is als vijfde lid van verdienste aan deze lijst toegevoegd bij de afgelopen ledenvergadering. Maar liefst vijftien jaar was hij als penningmeester verantwoordelijk voor het financiële huishouden van SSS en dat heeft hij voortreffelijk gedaan. Henk heeft SSS uit de ‘rode cijfers’ gehaald en club in een zeer stabiele en gezonde financiële situatie gebracht. Hij kan met een gerust hart de financiën overdragen aan Sandra Otse.
De vereniging wil Henk graag bedanken voor zijn inzet als penningmeester en ook voor alle andere vrijwilligerstaken die hij daarvoor al deed voor de vereniging. Het is mooi dat Henk inmiddels al een nieuwe vrijwilligerstaak heeft gevonden; hij gaat zich bezighouden met het bedrijfsvolleybal in Barneveld.
Henk, van harte gefeliciteerd met de terechte onderscheiding lid van verdienste.

Mirella Boshuis-Pol ontvangt de prestatiebeker uit handen
van voorzitter Gert Dekker

Prestatiebeker Mirella Boshuis Pol

Henk Erkes (links) stopt na vijftien jaar als penningmeester en
wordt tot lid van verdienste van SSS benoemd.

 Lid van verdienste Henk Erkes

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)