Van de voorzitter - 10 april 2020

Dit is de dag waarop 60 jaar geleden onze volleybalvereniging werd opgericht. Daar mogen we onszelf mee feliciteren!
In deze tijd voelt dat wat tegenstrijdig. We zitten allemaal in onzekerheid wat de komende dagen, weken en maanden zullen brengen. Hoe gaat het met de gezondheid van onszelf, het gezin, de familie ? Hoe gaat het met mijn werk , school of opleiding ? Is dat er nog wel en zo ja, hoe ziet dat er uit in een 1,5 meter economie ?

Gelukkig hebben we ons jubileumjaar al gedeeltelijk kunnen vieren en kunnen we terugkijken op een aantal leuke festiviteiten, o.a. ons mooie jubileumfeest ! Gezien de situatie zal het hier waarschijnlijk bij blijven en is het voor nu belangrijk dat we elkaar weer gezond mogen terug zien in een nieuw volleybalseizoen.

We zijn als bestuur en andere betrokkenen druk bezig om het lopende seizoen op een goede manier af te sluiten en ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen, zonder precies te weten hoe dat zal gaan lopen. Fijn om te horen dat veel teams onderling - veelal online - contact houden, zo houden we de onderlinge band in stand.

Namens de besturen van SSS en STB wil ik jullie alle goeds toewensen voor de komende tijd. Toost vanavond voor jezelf op die mooie 60 jaar die we achter de rug hebben , CheerSSS !

Sportieve groet,
Gert Dekker

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)