Gert Dekker na tien jaar voorzitterschap erelid SSS

Gert Dekker is vrijdagavond tijdens de algemene ledenvergadering van volleybalvereniging SSS benoemd tot erelid. De 62-jarige Barnevelder ontving de eervolle vermelding bij zijn afscheid als voorzitter van SSS.

De ledenvergadering van SSS vond geheel volgens de coronamaatregelen voor slechts 25 leden in De Meerwaarde plaats en was voor andere leden via een livestream te volgen. Aan het einde van de vergadering nam Dekker afscheid als voorzitter van de club en droeg hij de hamer over aan Gepko Hahn.

Op zijn beurt mocht Gert Dekker het erelidmaatschap in ontvangst nemen voor zijn verdiensten tijdens het tienjarig voorzitterschap. Dekker was één van de drijvende krachten achter de verhuizing van SSS naar Sportcentrum De Meerwaarde in 2011, waardoor de hele vereniging in één hal kwam te spelen. Het is pas de twaalfde keer in het zestigjarig bestaan van SSS dat deze eretitel wordt uitgedeeld.

,,Dekker is één zesde van de clubhistorie voorzitter geweest. Dat is niet niks’’, spreekt de nieuwe voorzitter Hahn lovend over Dekker. ,,Naast de verhuizing naar De Meerwaarde had hij nog een tweede belangrijk speerpunt: de vrijwilligers van de vereniging staan altijd bovenaan. Daar draait het om en Dekker heeft zich dan ook ingezet om meer vrijwilligers betrokken te maken bij de club. Verder zorgde Dekker ervoor dat SSS als een hele stabiele club van vrijwilligers bleef opereren.’’

Dekker volgde tien jaar geleden Guus Veldhuizen op als voorzitter van SSS en neemt het erelidmaatschap met genoegen in ontvangst. ,,Ik kijk met heel veel plezier terug naar de afgelopen tien jaar. De rol van voorzitter vond ik helemaal niet moeilijk, omdat ik altijd een heel goed bestuur om mij heen had én omdat er ook andere supervrijwilligers zijn waar ik al die jaren op kon vertrouwen.’’

P1020124.JPG

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)