Nieuwe technische commissie heren en dames

Het viertal Cynthia Barten, Geralde Bouw-van de Bunt, Rinaldo Bouw en Martin de Bruin vormt met ingang van het nieuwe seizoen de technische commissie van SSS. Zij zullen als één TC fungeren voor zowel de dames- als herenlijn. Het viertal stapt al direct in om de huidige TC - Adriaan Kuiper (heren) en Arjan Roelofs (dames) - te ondersteunen.

Eerder dit seizoen hebben Adriaan en Arjan aangegeven na dit seizoen te willen stoppen als TC. Beide mannen zitten sinds 2020 in het bestuur om leiding te geven aan de Heren TC respectievelijk Dames TC.

Bij de zoektocht naar nieuwe TC-leden is ook nagedacht over de opzet van de commissie. De vrijwilligerstaken van beide commissies zijn hetzelfde en bij de zoektocht naar trainers wordt ook regelmatig in dezelfde vijver gevist. Daarnaast is het prettig om de taken met meerdere vrijwilligers gezamenlijk te dragen. 

Daarom is besloten om met ingang van het nieuwe seizoen (2023/2024) één technische commissie te vormen. Cynthia, Geralde, Rinaldo en Martin zijn bereid gevonden om in deze samengevoegde TC plaats te nemen.

  • Er is één TC voor de dames- en herenlijn
    Contactpersonen voor de dameslijn: Rinaldo Bouw en Martin de Bruin
    Contactpersonen voor de herenlijn: Cynthia Barten en Geralde Bouw-van de Bunt 
  • Trainers worden als klankbordgroep om advies gevraagd bij de teamindeling
  • Er zal één TC-lid plaatsnemen in het bestuur (in plaats van één Dames TC en één Heren TC); bij de algemene ledenvergadering in 2023 wordt Cynthia Barten voorgedragen om in het bestuur plaats te nemen.

Wij zijn als bestuur ontzettend blij met deze vier vrijwilligers, die deze belangrijke taak voor de vereniging willen invullen. Daarbij is het extra mooi dat zij Arjan en Adriaan al per direct willen ondersteunen bij de indeling voor het seizoen 2023/2024.

Voor vragen en/of opmerkingen kan je een mail sturen naar herentc@sss-barneveld.nl of damestc@sss-barneveld.nl.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)