Uitnodiging ALV - woensdag 16 oktober

Op woensdag 16 oktober 2024 is de jaarlijkse algemene ledenvergadering SSS. Maak gebruik van je mogelijkheid tot inspraak als lid van deze fantastische vereniging en kom naar De Meerwaarde. De vergadering start om 20.00 uur (inloop 19.30 uur).

Bij de algemene ledenvergadering brengt het bestuur verslag uit van het afgelopen seizoen. Het gaat over de sportieve prestaties, over lief en leed binnen de vereniging en over de financiën van het afgelopen seizoen.
Daarnaast wordt gekeken naar ontwikkelingen binnen de vereniging en de begroting voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Ten slotte is er aandacht voor bijzondere vrijwilligers in de vereniging.

Wil je je afmelden of heb je vooraf vragen/opmerkingen; graag mailen naar secretariaat@sss-barneveld.nl.

Agenda
Onderaan deze pagina staat de agenda. Binnenkort verschijnt hier meer informatie over de voorgestelde wijziging in de contributiestructuur voor senioren en de contributieverhoging.

Contributieverhoging 25/26
De contributie bij volleybalvereniging SSS krijgt een verhoging voor het seizoen 2025/2026. Dat maakt het bestuur kenbaar op de algemene ledenvergadering (woensdag 16 oktober 2024) en hier zal over gestemd worden. De contributieverhoging is nodig om kostenverhogingen in de toekomst te kunnen dekken en zorgt - volgens het bestuur - voor een betere verdeling van de lasten.

Lees hier wat de voorgestelde verhoging inhoudt.

Uitnodiging ALV 2024

Simplex - breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Senioren TC:
Cynthia Barten 
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)