Week van de scheidsrechter 5 t/m 13 oktober 2013

Als volleybalscheidsrechter is het goed niet op te vallen, juist dan heb je een prima wedstrijd gefloten. Dit staat haaks op hoe je als speler een wedstrijd in gaat. Deze doet het goed door juist de aandacht te trekken met bijv. zo hard mogelijk te smashen of door een geweldig mooie redding. Vanzelfsprekend krijgen dit soort acties veel positieve aandacht, en terecht. Dat maakt de sport zo mooi en daarvoor gaan we iedere week de hal in.

Maar geen mooie acties zonder die onopvallende, niet te verwarren met onbelangrijke, persoon op de bok. De persoon die geen aandacht wil tijdens een wedstrijd, maar het wel verdient voor en na een wedstrijd.

Bij deze een oproep aan alle SSS-teams die deze zaterdag en volgende week donderdag 10 oktober thuis spelen:

Het is de "week van de scheidsrechter" en laat op een leuke positieve manier merken dat je het waardeert dat de scheidsechter zijn tijd in jullie wedstrijd steekt... Zonder scheidsrechters geen wedstrijden immers :)

Wees er creatief in door de scheidsrechter bv. een yel, lied, klein gedicht, zelfgemaakte taart, of wat je maar kunt bedenken aan te bieden... En niet te vergeten natuurlijk na afloop van de wedstijd een welgemeende hand als dank voor het leiden van de wedstrijd.

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)