Nieuwe samenstelling Dames TC per 1-1-2015

Op de nieuwjaarsreceptie is bekend gemaakt dat de Dames TC in het seizoen 2015-2016 een nieuwe samenstelling zal krijgen.

Het bestuur is heel blij dat Henk-Jan Ebbers de vacature van Hoofd Dames TC wil gaan invullen, hiermee is het bestuur weer voltallig. Henk-Jan heeft veel volleybalervaring en is al lange tijd lid van SSS als speler en (dames)trainer.

Naast Henk-Jan treden ook Paul Boshuis (accent op de jeugd) en Arjan Ansink (accent op D4 - D7) toe tot de Dames TC, ook zij hebben hun sporen bij SSS verdient. Willem Held zal zich vanuit zijn rol als Technisch Manager van de vereniging nu ook op de Dames teams richten.

De huidige Dames TC wordt ingevuld door Rob Vooys, Anna de Kruijff en Caroline Bakelaar. Rob heeft besloten zijn DTC werkzaamheden onmiddelijk te beëindigen waardoor de DTC al per 1-1-2015 in de nieuwe samenstelling aan de slag gaat. Met Anna en Caroline vindt binnenkort een gesprek plaats over de manier waarop gebruik kan worden gemaakt van hun kennis en ervaring.

Met het vertrek vorig jaar van Stefan Drost ontstond de vacature van Hoofd Dames TC . Rob Vooys heeft zich vanaf dat moment, naast trainer van D1, opgeworpen als aanspreekpunt voor de Dames selectie teams, Anna en Caroline waren dat al voor de lagere teams.  Het bestuur waardeert hun inspanningen van de afgelopen seizoenen om de zaken rondom de teamindelingen, trainingen en het aantrekken van trainers  te organiseren.

Met de nieuwe samenstelling van de Dames TC hoopt het bestuur een belangrijke stap te zetten om het niveau van het dames volleybal bij SSS de komende jaren op een hoger plan te brengen, met name door de jeugd binnen de vereniging de juiste aandacht te geven. 

 

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)