Grijp die kans .....

Voor SSS zijn de inkomsten uit het oud-papier belangrijk. Dit eenvoudige werk wordt daarom ruimhartig met vrijwilligerspunten beloond. Je fungeert als bijrijder op een vrachtwagen (zijlader) van de Gemeente en moet af-en-toe de wagen uit om een (blauwe) kliko recht te zetten. Dit gebeurt 1x per maand op de zaterdagmorgen. Voor SSS staan nu zo'n 8 personen op de lijst van ophalers en er zijn weer een aantal plekken vrij gekomen. We streven naar een groepje van zo'n 12 mensen zodat iedereen 1x per jaar aan de beurt is.

Daarbij is het wel handig dat je een keer instructie hebt gehad waar je op moet letten bij het ophalen en legen van de blauwe kliko's. Hiervoor wordt 21 januari a.s. een "veiligheidsinstructie corrector op een zijlader" georganiseerd door de Gemeente. Dat vindt plaats om 19.00 uur in het gebouw van Cresendo in Voorthuizen.

Heb je interesse om op een simpele manier je vrijwilligerspunten te verzamelen en SSS een grote dienst te bewijzen? Neem dan contact op met Guus Veldhuizen (oudpapier@sss-barneveld.nl) . Hij kan je opgeven voor de instructie en precies vertellen hoe het ophaalrooster in elkaar steekt.

Nogmaals : het kost weinig tijd, is eenvoudig werk en je krijgt er ook nog veel vrijwilligerspunten voor.
Grijp die kans ....! (Ook prima geschikt voor dames)

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)