Algemene ledenvergadering 16 okt.

Afgelopen vrijdagavond 16 oktober vond de algemene ledenvergadering plaats waarbij het bestuur terugblikte op het afgelopen seizoen en vooruit keek naar het seizoen 2015 - 2016.

 

Uit het jaarverslag bleek dat , naast de competitie wedstrijden van cmv, jeugd en senioren, ook veel verenigingsactiviteiten hebben plaatsgevonden.

De penningmeester gaf aan dat we het seizoen met verlies hebben afgesloten. In de begroting was al wel met een verlies rekening gehouden maar door tegenvallende inkomsten (contributie, sponsoren) was het verlies aanzienlijk toegenomen. Er zijn nog voldoende reserves om het op te vangen maar we moeten komend seizoen nadrukkelijk aan de slag om de inkomsten te verhogen.

De contributie wordt dit seizoen met instemming van de vergadering verhoogd met € 5,- . Volgend jaar eveneens waarbij ook de bijdrage voor de tweede training met resp. € 10 (cmv, jeugd) en € 20 (senioren) omhoog gaat.

Henk-Jan Ebbers treedt toe tot het bestuur als hoofd van de Dames TC, hiermee is het bestuur sinds jaren weer op volle sterkte. Jolanda Ederveen gaf aan dat dit haar laatste seizoen is als secretaresse van de vereniging.

Vanuit de vertrouwenscontactpersonen werd gemeld dat een vijftal gesprekken zijn gevoerd waarbij een luisterend oor werd geboden. Het betrof geen heftige problematiek.

Sandra Otse werd bedankt voor haar inzet voor de sponsorcommissie, Rijk Kelderman voor zijn 25 jarig managerschap van Dames 1 en Anna de Kruijff en Caroline Bakelaar voor hun inzet als contactpersonen binnen de Dames TC.

Cynthia Barten mocht dit jaar de prestatiebeker ontvangen voor haar vele werkzaamheden in de afgelopen seizoenen in m.n. de activiteitencommissie.

Melie van't Land en Ries van Ginkel werden benoemd tot Lid van Verdienste van de vereniging. Ries is lid vanaf de oprichting (1960) en velen zullen hem kennen als scheidsrechter. Hier is hij afgelopen seizoen mee gestopt. Melie heeft zich jarenlang in verschillende vormen verdienstelijk gemaakt voor de vereniging waarbij met name haar inzet voor de sponsorcommissie een voorbeeld is voor iedereen. Melie en Ries ontvingen een oorkonde als aandenken.

ALV 16102015

 

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)