Mensen die het verschil maken

Deze week neemt Kees Heek afscheid van De Meerwaarde. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan in Groningen. Kees heeft veel betekend voor onze vereniging SSS, iemand die het verschil heeft gemaakt.

In Barneveld heeft hij leiding gegeven aan de samenvoeging van het Groen van Prinsteren college en Christiaan Huygens. Kees Heek is deze klus begonnen als directeur van het Groen van Prinsteren, samen met Henk van Diermen als directeur van Christiaan Huygens.
Henk heeft meegemaakt hoe SSS bij de gemeenteraad van Barneveld heeft gevochten om erkenning van haar status als ere-divisie vereniging en gepleit voor enige vorm van subsidieverstrekking. SSS had namelijk geen eigen onderkomen en geen eigen inkomsten behalve van de contributies en sponsoren. En zij moest opboksen tegen ere-divisie ploegen uit grote steden die wel indirect werden gesponsored middels lage - of gratis huur van de zaalruimte. Er werd daar gespeeld in zalen die wel voldoende hoog waren voor het ere-divisie niveau.
Dit alles mocht toentertijd niet baten (we spreken hier over de jaren 80/90 van de vorige eeuw.)

De samenvoeging van de scholen bracht met zich mee dat een nieuw schoolgebouw moest worden gebouwd, met een sportcentrum om de leerlingen voldoende bewegingsonderwijs te kunnen aanbieden.
In 2010 zochten Henk van Diermen en Ton Bos, verenigd in Sportstichting De Meerwaarde, contact met SSS met de vraag of onze vereniging in de avonduren gebruik wilde maken van het nieuwe sportcentrum. In de verkennende gesprekken die volgden spiegelde Kees Heek ons de mooiste toekomstbeelden voor : prachtige speelhallen met wel 6 velden, een tribune en de mooiste sportkantine van heel Nederland.
Nu waren wij als SSS aardig in ons nopjes met de Oosterboshal, een prachtige kantine en een sporthal met 4 velden. Weliswaar in gezamenlijk gebruik met de badmintonvereniging en ongeschikt voor ere-divisie volleybal, maar veel beter konden wij niet krijgen zo meenden wij.
Of ..... was het mogelijk de nieuwe hal zo hoog te maken dat deze wel eredivisie waardig zou zijn ?
En ..... was het mogelijk een zwevende vloer aan te brengen in de die hal, zodat ook Oranje bij ons wilde spelen en iedereen minder last van knieën en enkels zou hebben ?

Tot ons groot plezier en vreugde bleken beide opties haalbaar en het kan niet anders dan dat Kees Heek, op aangeven van Henk van Diermen, daar een doorslaggevende rol bij heeft gespeeld.
Zodoende speelt onze vereniging vanaf seizoen 2011 - 2012 in Sportcentrum De Meerwaarde.

Zonder de bevlogenheid van Kees Heek en zijn visie op het werkveld van jeugd, onderwijs en de rol van sport daarbij, hadden wij nooit de beschikking gekregen over de prachtige accommodatie waar we nu gebruik van kunnen maken en ons zo gelukkig prijzen.
Wij zullen hem daar altijd dankbaar voor zijn!

Wij wensen Kees heel veel succes en plezier bij zijn nieuwe baan in het hoge noorden .

Namens volleybalvereniging SSS en Stichting Topvolleybal Barneveld,
Gert Dekker
Dick van Ravenhorst

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)