Van de voorzitter - afsluiting seizoen 2015 - 2016

Het SSSnerttoernooi van afgelopen zaterdag markeert het einde van het volleybalseizoen 2015 - 2016. Het gekozen thema (Wild West) heeft daar gelukkig weinig mee te maken, we kunnen terugkijken op een relatief rustig seizoen met een aantal belangrijke positieve uitschieters. Allereerst de complimenten voor Dames 4 die, geholpen door het mooie weer, een prima seizoensafsluiting hebben georganiseerd en meer dan 70 leden wisten te mobiliseren.

De penningmeester verwacht dit seizoen “op begroting” af te ronden of misschien zelfs een plusje over te houden, het definitieve resultaat wordt op de komende ALV bekend gemaakt.
Op die ALV zullen we hopelijk twee nieuwe bestuursleden kunnen voorstellen. Zoals bekend neemt Jolanda Ederveen afscheid als secretaris. Recent heeft Jan Staal ook aangegeven zijn functie , vanuit persoonlijke overwegingen, beschikbaar te stellen.
Willem Held heeft aangegeven vanwege drukke werkzaamheden komend seizoen onvoldoende tijd beschikbaar te hebben om als Technisch Manager te fungeren bij SSS. Het bestuur heeft besloten deze functie niet in te gaan vullen en het bijbehorende takenpakket bij de TC’s onder te brengen.

We kunnen met een goed gevoel op de competities terugkijken. Bij de jeugd konden diverse kampioenschappen worden gevierd en het resultaat van JA1 is natuurlijk memorabel.
Bij de senioren is één team gedegradeerd (D6) en 1 rechtstreeks gepromoveerd (D7) en hadden diverse teams tot op het laatst uitzicht op P/D wedstrijden. H3 kon op deze manier alsnog promoveren.
Voor komend seizoen hebben de TC’s de nieuwe teams alweer samengesteld. Dit gaat altijd met de nodige zorgvuldigheid gepaard maar iedereen naar het zin maken, is onmogelijk.

De wedstrijdleiding heeft niet stilgezeten toen de competities waren afgelopen. Op verschillende zaterdagen werden (extra) cmv, promotie-/degradatie wedstrijden en plaatsingstoernooien op de bekende, vlekkeloze, manier o.l.v. Wim Wijnveen georganiseerd. De kantine kon hier leuk van profiteren.

Het organiseren van de scheidsrechters is altijd een hele klus, ook dit jaar weer. Maar het is Kees van Garder weer gelukt om ook voor volgend seizoen voldoende scheidsrechters te vinden, ook voor het regionale niveau. Gert van Dijk heeft overigens te kennen gegeven niet langer als scheidsrechter beschikbaar te zijn.

Tenslotte een groot compliment voor de activiteitencommissie en de kring daar omheen. Het jeugdkamp in Creek Mountains was een groot succes. Dit evenement, in combinatie met o.a. jeugdnacht, blacklight, paasactie, activiteiten bij de mini’s en de feesten, maakt SSS tot een vereniging waar het bruist, borrelt en gezellig is.

Ik wens iedereen namens het bestuur een mooie vakantieperiode toe in binnen- of buitenland en hoop je in augustus / september weer te mogen begroeten in Sportcentrum De Meerwaarde.

Hartelijke groet,

Gert Dekker

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)