Kandidaten gevonden voor bestuursfuncties

Het bestuur is in z'n nopjes met het feit dat er twee kandidaten beschikbaar zijn waardoor de vacatures die komend seizoen in het bestuur ontstaan, snel weer opgevuld kunnen gaan worden.

Op de afgelopen ledenvergadering gaf Jolanda Ederveen aan dat zij na dit seizoen stopt als secretaris en lid van het DB van de vereniging. Het bestuur is blij te kunnen melden dat Yvonne Sennema heeft aangegeven deze functie te willen gaan vervullen.

Recent heeft Jan Staal te kennen gegeven niet langer beschikbaar te zijn voor een bestuursfunctie. Voor deze vacature is Paul Boshuis bereid gevonden die plek te gaan invullen.

Met de komst van Yvonne en Paul in het bestuur beschikt de verening opnieuw over een brede basis qua ervaring en betrokkenheid bij de vereniging en blijven de communicatie lijntjes o.a.  richting de activiteitencommissie en barcommissie, lekker kort.  Het bestuur kijkt met vol vertrouwen uit naar een plezierige samenwerking.

Op de komende ALV zullen Yvonne en Paul door het bestuur worden voorgedragen en benoemd, mits de vergadering daar natuurlijk mee instemt.

 

Namens het bestuur,

Gert Dekker 

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)