Barrooster 2019 staat online!

Het barrooster voor de eerste helft van het seizoen staat weer online! Dus graag samen met je team er voor zorgen dat we te allen tijde barbezetting hebben!!! Het barrooster kun je vinden op https://sss-barneveld.nl/vereniging/cheersss/barrooster

Wat houdt het draaien van een bardienst door de teams in?
Ieder team is in het rooster een aantal keer ingedeeld om een bardienst te verzorgen op een trainingsavond of na een thuiswedstrijd op de donderdagavond. Wat houdt dit in?

Het is aan te raden om binnen het team een barrooster te maken; wijs voor elke bardienst van het team twee personen aan. Heb je nieuwe leden binnen de ploeg; zet daar dan iemand naast die al vaker bardiensten heeft gedraaid.
Let op: je moet minimaal 18 jaar zijn om een bardienst te mogen draaien.

Vroege bardienst
Als je de vroege bardienst hebt, is het aan jullie om de sleutel met het gele koord op te halen; op de donderdagavond is de sleutel er al. 
Zet aan het begin van de dienst de afwasmachine aan door de vaat afgespoeld in de afwaskratjes te plaatsen.
Verder is er gedurende de bardienst vaak tijd om de frisdrank aan te vullen in de koelkasten bij de bar.

Late bardienst
Bij de late bardienst is er vaak ook mogelijkheid om de koelkasten aan te blijven vullen; anders kan je dit aan het einde van de bardienst doen.
Verder zet je aan het einde van de dienst de afwasmachine aan met de vaat en/of spoel al het overige glaswerk af; zet alles vervolgens op de juiste plek terug. 
We willen graag dat CheerSSS schoon wordt achtergelaten. Zorg ervoor dat je de bar, de tafels en de keukens schoonmaakt; vergeet niet de kaarsen op de tafels uit te blazen (en bij het afsluiten de lichten uit te doen).  
Vervolgens tellen jullie aan het einde van de dienst de kassa en maken jullie een eindafslag. Dit gooi je tezamen in de kluis. Weet je niet hoe dit moet? Lees de instructie die bij de kassa hangt.
Ten slotte doe je de deur van het trappenhuis op slot, zet je het alarm erop, doe je de buitendeur op slot en breng je de sleutel naar het sleuteladres.

Op wedstrijddagen staan er SSS-vlaggen buiten; graag deze naar binnenhalen en bij het trappenhuis in het raam zetten (graag vanaf de eerste verdieping naar beneden).

Consumptie
De personen die de bardienst hebben, kunnen gratis een drankje nemen. We verwachten dat een ieder die een consumptie neemt (ook als er geen bardienst aanwezig is) dit afrekent. Weet je niet precies hoe de kassa werkt, hoe het tellen werkt of hoe je het gebouw moet afsluiten? Kijk dan op de diverse instructiebriefjes die er hangen.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)