Kantine: alleen contactloos of met pas betalen

Met ingang van het nieuwe seizoen kan je bij de kantine CheerSSS alleen nog maar per pin of contactloos betalen. Als vereniging hebben we besloten om te stoppen met cash als betaalmiddel in CheerSSS. 

De afgelopen twee seizoenen kon je op trainingsavonden al niet meer betalen met contant geld. Het bestuur heeft besloten om per direct volledig over te stappen op alleen contactloos of met een pinpas te betalen. 

Door per pin te betalen verloopt het afrekenen in de kantine sneller, het is veiliger en minder arbeidsintensief en foutgevoelig. Contant geld vraagt om aanzienlijk meer handelingen. Het is een wettelijk betaalmiddel, maar het is toegestaan alleen te kiezen voor pin/contactloos betalen.

In de praktijk zien we dat er veel begrip is en het vooral praktisch onderling wordt opgelost en elkaar hulp wordt geboden. Door (jeugd)leden wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van de pinpas van een ouder, begeleider of incidenteel van een teamgenoot of bezoeker van ons clubhuis. We vragen nogmaals uw begrip hiervoor en elkaar hierin te helpen.

Simplex - breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)