Voorlopige teamindeling dames 2018-2019

VOORLOPIGE-teamindeling Dames 2018-2019

Hierbij presenteert de Dames TC van SSS de VOORLOPIGE-teamindeling van de dameslijn voor het seizoen 2018-2019.

Alle damesteams hebben het afgelopen seizoen een prima prestatie geleverd! Geen degradaties en één kampioenschap. Bij Dames 1 was al snel duidelijk dat een hoge klassering er niet inzat dit jaar. Dames 2 en 3 hebben in een klasse hoger bewezen mee te kunnen. Dames 4 heeft een prachtige 3e plaats gehaald, dat was helaas net niet voldoende om naar de zo felbegeerde 1e klasse te verhuizen. Dames 5 had in tegenstelling tot het jaar eerder, nu geen degradatiezorgen en Dames 6 deed het in de 3e klasse zeer verdienstelijk. Dames 7 heeft het kampioenschap in de 4e klasse veroverd en daarmee een plekje in de 3e klasse voor SSS verdiend. Hulde! Dames 8 is met 94!!! punten helaas net op de derde plaats geëindigd, waardoor ze niet beloond zijn voor een ijzersterk seizoen. Dames 9 heeft heel hard gewerkt, maar werd helaas niet beloond met veel wedstrijdpunten. Komend jaar gaat dat zeker beter!

Het komend jaar…..

Wij zijn er ons erg van bewust, dat de teamindeling voor sommige speelsters een kleinere of grotere teleurstelling kan zijn. We hebben geprobeerd om met zoveel mogelijk zaken rekening te houden, maar er zijn nou éénmaal niet meer plaatsen in een team of in een bepaalde klasse. We hebben bij SSS veel niveaus, veel teams, maar er moeten zo’n 110 dames worden ingedeeld, die moeten ook nog verdeeld worden naar posities, kortom een megapuzzel. We beseffen dat het niet altijd naar ieders tevredenheid is, maar hopen dat iedereen toch een fijn seizoen tegemoet gaat.

Vanaf maandag 15 mei gaan de teams in de nieuwe samenstelling trainen. Voor veel teams is dat op dezelfde tijdstippen als het afgelopen seizoen. Wel zullen er teams in andere zalen trainen i.v.m. de examens in de Meerwaarde. HOUD DE SITE GOED IN DE GATEN VOOR DE WIJZIGINGEN!

N.B. Het is echt een voorlopige indeling, er kan nog best iets veranderen.

De trainers zijn nog niet voor alle teams bekend, maar we proberen op alle momenten een trainer/ster voor de groep te hebben!

We trainen in principe tot het “Snerttoernooi” van 26 mei, in overleg met de dames TC en de trainer/ster kan er gerust langer worden doorgetraind.

Zijn er dames niet ingedeeld, of ken je iemand die niet is ingedeeld, laat het ons a.u.b. weten.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd bellen met Paul Boshuis (06-52323862),

of Henkjan Ebbers (06-12079483). Of mailen met de dames TC: damestc@sss-barneveld.nl

Klik hier voor de teamindeling (dames)

 Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)