Voorlopige teamindeling dames 2020/2021

Na het plotseling afgebroken seizoen, richten we ons als Dames TC toch maar weer op de komende volleybaljaargang. Voor sommige teams was het een teleurstellend jaar, andere teams waren nog in de race voor een goede klassering. I.v.m. de coronamaatregelen lag alles in één keer helemaal stil, geen mogelijkheden om mee te trainen, geen wedstrijden om nog te kijken, dus ook een lastige klus om de indeling te maken.

Ook moesten er veel junioren in de dameslijn worden ingepast. We hebben geprobeerd met zoveel mogelijk wensen rekening te houden. We begrijpen heel goed, dat het niet voor iedereen het ideale plaatje is, maar hopen ook dat jullie begrijpen dat we het zorgvuldig en met de beste bedoelingen hebben gedaan. Het betreft ook echt nog een voorlopige indeling!

Daar waar we de trainers/trainsters al met zekerheid weten hebben we die er bij gezet. Voor veel teams zijn we in gesprek met trainers en hopen die ook zo snel mogelijk bekend te maken.

De trainingen zullen pas weer starten na de zomer, we hopen dat we dan weer lekker kunnen trainen en spelen!

Klik hier voor de indeling.

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met de Dames TC. Mailen: damestc@sss-barneveld.nl of bellen met Henkjan: 06-12079483

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)