Voorlopige teamindeling dames 2022/2023

Beste Dames van SSS,

Na weer een gek seizoen, kijken we nu weer uit naar het volgende. Hopelijk wordt het een seizoen waarin weer om de knikkers gespeeld gaat worden. Zoals ieder jaar zijn de teamindelingen weer een behoorlijke puzzel geweest. Er is geprobeerd om voor iedereen weer een passende plek te vinden.

Door een behoorlijke doorstroom van jeugd en het stoppen van leden blijft het aantal teams 9. Voor een aantal teams is het nog niet duidelijk wie de trainer gaat worden. Er is goede hoop dat eind deze week de meeste trainers bekend zullen zijn en dat er voor komend seizoen voor iedere groep weer een trainer beschikbaar is.

Klik hier voor de teamindeling...

Voor een aantal teams is wat extra uitleg nodig:
Dames 4 is ingeschreven in de promotieklasse. We weten echter niet zeker of de plek wordt toegekend. De komende weken zal dat duidelijk worden.

Dames 8 en 9 staan nu nog als 1 groep in de indeling. De komende week zal hier een splitsing tussen 8 en 9 gemaakt worden.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn over de indelingen dan kun die sturen naar damestc@sss-barneveld.nl

Ten slotte is er de intentie om volgend seizoen vanaf de start van het seizoen tot aan het bedrijfsvolleybal een extra training aan te bieden op de woensdag. Deze training zal meer individueel van karakter zijn. De training zal worden gegeven in themablokken door verschillende trainers. De doorgang hiervan wordt bepaald door animo en niveau. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn kun je contact opnemen via damestc@sss-barneveld.nl. Iedereen die op het formulier heeft aangegeven extra te willen trainen, wordt sowieso benaderd.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)