Heren TC: planning komende weken

De laatste week van het seizoen 2017/2018 is vandaag (maandag 16 april) ingegaan. Ondertussen wordt alweer druk geïnventariseerd en gepraat over volgend seizoen. Wat is de planning voor de komende weken?

Op Heren 7 na spelen alle teams deze week nog één competitiewedstrijd. Daarna vinden er nog pd-wedstrijden plaats. Daarvoor komt alleen Heren 3 nog mogelijk in aanmerking, maar met de 4-0 overwinning van zaterdag hebben ze weer een goede stap richting rechtstreekse handhaving gezet. 

De afgelopen weken is bij alle spelers geïnventariseerd wat hij volgend seizoen graag wil. Helaas stopt een aantal spelers, maar gelukkig wil bijna iedereen volgend seizoen weer het groene shirt van SSS dragen.

SSS is gelukkig een vereniging waar veel mogelijk is, of je nu één of vier keer wil trainen, of je hoog of laag wilt spelen, etc. Tegelijkertijd hopen we ook dat iedereen beseft: we zijn samen en maken samen de vereniging. Niet alles is mogelijk: soms zit er een team al vol, soms is er geen trainer beschikbaar, soms is er nog een speler nodig. We hopen de komende weken weer zo goed mogelijk bij iedereen een mate van tevredenheid te creëren.

Er wordt naar gestreefd om uiterlijk zondag 6 mei een voorlopige eerste teamindeling op de site te zetten; deze datum is dus onder voorbehoud. Voor Heren 2 en 3 zal dan een selectiegroep op de site komen te staan. De exacte teamindeling voor deze teams zal nog langer op zich laten wachten.

Hoe ziet de planning voor de komende weken eruit?

Week 16 (16-22 april): reguliere trainingen + laatste speelronde
Week 17 (23-29 april): geen trainingen (zaal is beschikbaar in overleg met Heren TC)
*in geval van PD, wel trainingen H3
Week 18 (30 april-6 mei): geen trainingen (zaal is beschikbaar in overleg met Heren TC); start selectietraining Heren 2 & 3.
Week 19 (7-14 mei): trainingen nieuwe teams; selectietrainingen Heren 2 & 3.

Willen jullie dit met je team communiceren?

Verder zijn alle tips voor spelers, trainers, coaches, etc. die bij SSS willen komen, van harte welkom. Dit kan gemaild worden naar herentc@sss-barneveld.nl

BKV-breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)