SSS zoekt volleyballers

Ben jij of ken jij iemand die wil komen volleybal? SSS Barneveld is nog op zoek naar leden, vooral voor de herenteams uitkomend in de tweede en derde divisies als in de tweede klasse.

SSS staat altijd open voor nieuwe leden en heeft negen herenteams van verschillende niveaus: van een recreantengroep tot en met de eredivisie. Iedereen is welkom om mee te komen trainen en een poging te wagen bij deze mooie vereniging.

De technische commissie bij de heren is echter in het bijzonder op zoek naar spelers voor Heren 2, 3, 4 en 6. Alle teams hebben al een mooie selectie staan, maar extra spelers zijn gewenst om met een brede groep aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen.

Heren 2 en Heren 3 spelen komend seizoen in de tweede divisie respectievelijk derde divisie en bestaan uit veel jonge spelers, aangevuld met ervaren twintigers. We zoeken in ieder geval nog middenaanvallers voor deze teams, maar voor de andere posities zijn meetrainers ook welkom. Jong of oud, dat maakt niet uit.

Dus ken je of ben je een middenaanvaller die graag in de tweede of derde divisie wil en (binnen afzienbare tijd) kan spelen, stuur dan een mail naar herentc@sss-barneveld.nl.

Heren 4 speelt komend seizoen in de derde divisie (op donderdagavond thuiswedstrijden) met een zeer ervaren divisiewaardige ploeg. Dit team zoekt ook nog spelers om in de breedte sterker te worden en met een voltallig team aan het seizoen te beginnen. Er is vooral nog een ruimte voor een extra spelverdeler en buitenaanvallers.

Verder zijn talenten altijd welkom bij SSS. Zowel talenten op divisieniveau met de ambitie het allerhoogste (eredivisie) te halen, als ook talenten die in de eerste of tweede klasse willen starten. Door middel van veel trainen is er veel mogelijk.

Ten slotte is er ook nog ruimte in Heren 6 tot en met Heren Trim, variërend van de tweede klasse tot de recreanten. Vooral in Heren 6 wordt er voor alle posities naar spelers gezocht.

Bij bovenstaande teams staat niet hoe vaak een team per week traint. Als je beter wilt worden, kan je bij SSS zo veel mogelijk trainen als je wilt. Wil je vier keer trainen? Dan kan dat. Wil je één keer trainen? Dan is dat ook mogelijk. Dit wordt goed afgestemd met de trainers en de heren TC.

Ken jij of ben jij iemand die interesse heeft om bij SSS te komen volleyballen. Neem dan contact op met: Gepko Hahn (06-41377937), Adriaan Kuiper of Jan Miedema of mail naar herentc@sss-barneveld.nl.

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)