Voorlopige teamindeling heren 2018-2019

Hierbij presenteert de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2018/2019. De nadruk ligt op het woord voorlopig, want er kan in de komende maanden nog wel het één en ander veranderen.

Bij SSS is er ruimte voor talent en ervaring, voor ambitieuze volleyballers als spelers die één keer in de week willen trainen. De Heren TC probeert hiermee zoveel mogelijk rekening te houden. Voor het gemak spreken we van een prestatielijn als een breedtesportlijn.

De prestatielijn bestaat komend seizoen naast Heren 1 uit twee andere herenteams. In de voorlopige indeling gaat het om Heren 2 en Heren 3. Dit neemt natuurlijk niet weg dat de andere teams op hun niveau ook een zo goed mogelijke prestatie willen leveren.

De komende weken gaat een grote groep van Heren 2 en Heren 3 samen trainen, onder leiding van Arjen Boonstoppel, Mark van Roekel (trainer/coach Heren 3) en Gert Hoogendoorn (trainer/coach Heren 2). Hieruit worden twee teams gevormd die in nauw contact staan met elkaar. Het draait hier om veel trainen en beter worden. Voor deze teams worden nog enkele spelers gezocht.

Dat geldt ook voor Heren 4, waar enkele ervaren ras-SSS’ers hun volleybalschoenen (tijdelijk) aan de wilgen hebben gehangen. Dit derde divisieteam zoekt nog versterking aan de buitenkant en op de spelverdelerspositie, als ook een trainer/coach.

In de voorlopige indeling staat bij Heren 5 een grote groep spelers, waarvan niet iedereen uiteindelijk ook in dit team terecht kan. Er staan vooral te veel buitenaanvallers op de lijst voor dit team in de eerste klasse. De komende weken zal gekeken worden wie van hen beter op zijn plaats is in een ander team (hoger of lager) binnen de vereniging. De Heren TC zal hierover persoonlijk in gesprek gaan met deze spelers.

Heren 6 heeft op papier nog veel spelers nodig om door te kunnen gaan. Door verschillende omstandigheden besloten enkelen het toch al kleine team te verlaten. Gelukkig hebben diverse potentiële leden zich opgegeven om mee te trainen. De komende weken zal dit team verder gevormd worden. Er is nog vraag naar een trainer/coach.

Heren 7 is een kernteam binnen onze vereniging. Helaas is dit team ook iets uitgedund voor komend seizoen. Er wordt nog gezocht naar geïnteresseerden voor de spelverdelerspositie en naar een middenaanvaller.

Het team wat het meest compleet blijft, is Heren 8. Onder leiding van Johan Pongers gaat dit team komend seizoen weer in de derde klasse aan de slag. Er is nog ruimte voor versterking, bij voorkeur een spelverdeler.

Ten slotte heeft SSS ook een grote groep recreanten, die als Heren Trim door het leven gaat. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij herentc@sss-barneveld.nl; René Runderkamp leidt deze groep fanatieke volleyballers.

Trainen
Vanaf maandag 7 mei tot het SSSnerttoernooi op zaterdag 26 mei (opgeven: sssnerttoernooi@sss-barneveld.nl). Teams die langer willen doortrainen, neem contact op met de Heren TC en de zaalplanner (zalen@sss-barneveld.nl).

Er wordt een afwijkend trainingsschema gemaakt voor de periode 14-25 mei. In verband met de examens is er beperkte zaalruimte beschikbaar in De Meerwaarde. Verder zullen de trainingstijden van het huidige seizoen zoveel mogelijk aangehouden worden de komende weken.

Heren 2 & Heren 3: maandag (19.00-21.00 uur), dinsdag (20.00-22.00 uur) en donderdag (20.30-22.30 uur)
Heren 4: dinsdag (20.00-22.00 uur)
Heren 5: dinsdag (18.30-20.30 uur)
Heren 6: maandag (21.30-23.00 uur)
Heren 7: dinsdag (21.30-23.00 uur)
Heren 8: maandag (20.30-22.00 uur - IJsvogel)
Heren Trim: maandag (21.00-22.30 uur)

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met: Gepko Hahn (06-41377937), Adriaan Kuiper of Jan Miedema of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)