Heren TC: planning komende weken

De laatste week van het seizoen 2018/2019 is vandaag (maandag 8 april) ingegaan. Ondertussen wordt alweer druk geïnventariseerd en gepraat over volgend seizoen. Wat is de planning voor de komende weken?

Voor Advisie/SSS Heren 1 zit het seizoen erop. Alle andere teams hebben nog één competitiewedstrijd te gaan, waarna het seizoen erop zit voor de meeste teams. Heren 5 is verzekerd voor de tweede plaats en gaat zodoende op 20 april voor promotie naar de promotieklasse spelen; Heren 4 heeft nog een kans om nacompetitie te spelen om in de derde divisie te blijven.

De afgelopen weken is bij alle spelers geïnventariseerd wat hij volgend seizoen graag wil. Gelukkig gaan bijna alle spelers door en is al van een aantal oud-SSS'ers bekend geworden dat zij terug willen komen bij deze mooie vereniging.

SSS is gelukkig een vereniging waar veel mogelijk is, of je nu één of vier keer wil trainen, of je hoog of laag wilt spelen, etc. Tegelijkertijd hopen we ook dat iedereen beseft: we zijn samen en maken samen de vereniging. Niet alles is mogelijk: soms zit er een team al vol, soms is er geen trainer beschikbaar, soms is er nog een speler nodig. We hopen de komende weken weer zo goed mogelijk bij iedereen een mate van tevredenheid te creëren.

Er wordt naar gestreefd om uiterlijk zondag 5 mei een voorlopige eerste teamindeling op de site te zetten; deze datum is dus onder voorbehoud. In de daaropvolgende week zal voor het eerst in de voorlopige samenstellingen getraind worden. De exacte teamindeling voor deze teams zal nog langer op zich laten wachten.
Het kan zijn dat SSS Heren 2 wordt gevraagd eerder te trainen, aangezien voor dit team naar een nieuwe trainer/coach wordt gezocht. Om eventuele kandidaten een proeftraining te laten draaien, wordt Heren 2 mogelijk verzocht eerder te trainen.

Hoe ziet de planning voor de komende weken eruit?
Week 15 (8-14 april): reguliere trainingen + laatste speelronde
Week 16 (15-21 april): training Heren 5 + andere teams optioneel laatste training
Week 17 en 18 (22 april - 5 mei): geen trainingen (zaal is beschikbaar in overleg met Heren TC)
Week 18 (6-12 mei): trainingen nieuwe teams

Willen jullie dit binnen jullie team communiceren?

Verder zijn alle tips voor spelers, trainers, coaches, etc. die bij SSS willen komen, van harte welkom. Dit kan gemaild worden naar herentc@sss-barneveld.nl.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)