Voorlopige teamindeling heren 2020/2021

Hierbij presenteert de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2020/2021. De nadruk ligt op het woord voorlopig, want er kan in de komende weken nog wel het één en ander veranderen.

De Heren TC kende afgelopen seizoen een seizoen waar jaren naartoe is gebouwd. Maar liefst drie teams promoveerden (Heren 2, Heren 3 en Heren 6) en alle andere teams speelden zich eenvoudig veilig, waarvan de meeste teams zelfs in het linkerrijtje eindigden.

Met slechts enkele afmeldingen was het een optie om de teams grotendeels hetzelfde te houden, maar het lijkt ons goed om juist nu door te pakken en vooruit te kijken in de samenstellingen van de teams. Er komen meerdere jeugdspelers door, een trio spelers schuift door naar de eredivisie en sommigen willen vrijwillig een stapje terug doen of voor een andere positie gaan. Dat zorgt ervoor dat de indeling volledig gedaan is: het juiste doen voor de vereniging, maar ook zoveel mogelijk een mate van tevredenheid proberen te creëren bij iedere speler.

Hierbij heeft de TC bijvoorbeeld Heren 2 en Heren 3 als selectie tegen het licht gehouden, in overleg ook met Olaf Ratterman met betrekking tot Heren 1. Met de promoties van zowel Heren 2 als Heren 3 heeft de TC ook besloten dat Heren 3 komend seizoen een tweede keer in de week gaat trainen.
Daarnaast is Heren 4, 5 en 6 als één blok bekeken; drie teams in de promotieklasse en eerste klasse. Hierbij is het belangrijk dat sommige spelers een voorkeur hebben voor de zaterdag en anderen voor de donderdagavond.
Verder verdienen de teams als Heren 7, Heren 8 en Heren Trim evenveel de aandacht, waarbij de tweede klasse een mooi (start)niveau is voor bijvoorbeeld spelers die voor het eerst in de senioren komen spelen.

Indeling
Bij de voorlopige indeling is nog niet alles ingevuld. Zo zoekt de Heren TC nog naar middenaanvallers voor het tweede en derde; en naar spelverdelers voor de teams in de eerste/promotieklasse. Daarentegen heeft de herenlijn van SSS een overschot aan passer/lopers en diagonalen, waardoor schuiven niet altijd naar ieders wens ging; hopelijk wel naar ieders tevredenheid.

In een later stadium wordt bekend hoe het trainingsschema eruit gaat zien. Heren 2 en Heren 3 trainen twee keer per week; de andere teams hebben één teamtraining. Daarnaast wordt er nog gekeken naar extra trainingen voor spelers die vaker willen trainen.

Wat betreft de trainer/coaches is de Heren TC ontzettend blij dat alle trainer/coaches van het afgelopen seizoen door wilden gaan: Olaf, Lourens, Kees Jan, Mark, Hans, Henrieke, Rob, Henk en René, top dat jullie door willen!
Olaf en Lourens gaan bij Heren 1 de ondersteuning krijgen van Thijs van Noorden en Hans Seubring. Gert Hoogendoorn gaat een extra training geven, bij Heren 3. Daarnaast schuiven Hans Wagensveld en Henrieke Hahn door naar Heren 4 respectievelijk Heren 5.

Zoals in de indeling te zien is, is er nog één vacature open. Momenteel voeren we als Heren TC verregaande gesprekken om de trainer/coachpositie bij Heren 6 in te vullen. Aangezien dit nog niet volledig rond is, plaatsen we deze naam nog niet. Dit hopen we zo snel mogelijk te kunnen communiceren.

Contact
Dan rest nog de vraag wanneer we weer met elkaar kunnen gaan trainen. Dat is helaas nog een grote onzekerheid. Het is zeker dat wij er als SSS klaar voor zullen zijn. Tot die tijd: blijf gezond, houd je fit en let een beetje op elkaar.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met: Gepko Hahn (06-41377937) of Adriaan Kuiper of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)