SSS zoekt middenaanvallers

Ben jij of ken jij iemand die wil komen volleybal? SSS Barneveld is nog op zoek naar leden, vooral middenaanvallers voor de herenteams uitkomend in de eerste divisie en promotieklasse.

SSS staat altijd open voor nieuwe leden en heeft negen herenteams van verschillende niveaus: van een recreantengroep tot en met de eredivisie.

De technische commissie bij de heren heeft de selecties voor komend seizoen zo goed als rond met volle teams. De Heren TC kan her en der nog een speler gebruiken, maar is vooral op zoek naar middenaanvallers. 

Heren 2 is gepromoveerd naar de eerste divisie en heeft de selectie rond op één positie na. De ploeg van het trainersduo Kees Jan van Garderen en Gert Hoogendoorn zoekt nog een middenaanvaller om het team te completeren. Heren 2 is een team met twintigers en bijna alleen maar spelers uit Barneveld (en omstreken). Het team heeft twee teamtrainingen per week; mocht je vaker willen trainen, dan is dat altijd mogelijk binnen SSS. 

Verder kan Heren 4 ook nog een goede middenaanvaller gebruiken om in de promotieklasse mee te gaan draaien. Dit team onder leiding van Hans Wagensveld heeft een impuls gekregen met meerdere divisiespelers en bestaat uit enkele talentvolle spelers, een grote groep twintigers en enkele meer ervaren spelers. De selectie was rond, maar op het laatste moment is er toch nog een vacature voor een middenaanvaller. Heren 4 heeft één teamtraining; mocht je vaker willen trainen, dan is dat altijd mogelijk.

Mocht je twijfelen of je voor één van deze teams in aanmerking komt, maar zou je wel - als middenaanvaller - aan de slag willen bij SSS; dan kan er altijd overlegd worden. SSS heeft ook een team in de tweede divisie als ook meerdere teams in de eerste en tweede klasse.

Dus ken je of ben je een middenaanvaller die graag in de eerste divisie en/of promotieklasse wil en kan spelen, stuur dan een mail naar herentc@sss-barneveld.nl of leg contact met Gepko Hahn (06-41377937).

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)