Update: nieuwe teamindeling heren 2021/2022

De laatste weken hebben we in de herenlijn een aantal afmeldingen ontvangen, waardoor meerdere teams te maken kregen met een (te) smalle selectie. Daarom is na overleg tussen de TC en trainers besloten een team terug te trekken. Dit besluit zorgt voor een aantal wijzigingen in verschillende teams (H3 t/m H6). We begrijpen dat deze wijzigingen last minute zijn en om (flink) wat aanpassingsvermogen vragen.

Wijzigingen H3 t/m H6 (per 28 augustus)
Er is voor gekozen om H5 terug te trekken. Hierdoor blijven we met de herenlijn actief op alle niveaus, aangezien H6 ook actief is in de 1e klasse. De spelers uit H5 zijn ingedeeld in H3, H4 of H6. Bij H3 en H4 is onderling ook nog het één en ander gewijzigd om de selecties zo optimaal mogelijk in te vullen.

Daarnaast is er door het terugtrekken van H5 ook qua staf een wijziging: Henrieke Hahn zal dit seizoen trainer/coach zijn bij Heren 6.

De wijzigingen gaan per direct in en vanaf maandag 30 augustus trainen we in de nieuwe samenstellingen. Mochten er naar aanleiding van deze wijzigingen nog vragen zijn, dan hoor ik dit graag. Voor aanvang van de trainingen aankomende week zullen de trainers ook eventueel nog eea toelichten.

Klik hier voor de teamindeling.

Trainingsschema en barrooster
Door het wegvallen van Heren 5 valt er een gat in het trainingsschema en in het barrooster. Hierover zal binnenkort ook een update geplaatst worden; mocht er iets voor jouw team wijzigen, dan krijg je dat te horen.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)