Voorlopig teamindeling heren en dames 2024/2025

Na een mooi en effectief seizoen heeft de Senioren TC zich de afgelopen maanden ingezet om de voorlopige teamindeling voor 2024/2025 te publiceren. Vanaf maandag 6 mei zal er in deze nieuwe samenstellingen worden getraind tot aan het SSSnerttoernooi op zaterdag 1 juni (na deze datum alleen in overleg).

Dit jaar zijn we verrast door vele nieuwe aanmeldingen en (gelukkig) heel weinig afmeldingen tijdens en aan het einde van het seizoen. Gedurende het jaar heeft de TC haar best gedaan om zoveel mogelijk nieuwe leden te verwelkomen en dit resulteert in een aantal nieuwe teams voor volgend seizoen. Een extra 1ste klasse team bij de dames, een extra 1ste klasse team bij de heren en een extra trimteam bij de heren. Een flinke puzzel en extra werk voor al onze vrijwilligers, maar zeker iets om trots op te zijn! Laten we dit waarborgen en elkaar ook volgend seizoen waar nodig en mogelijk helpen.

Voorlopige teamindelingen
De Senioren TC heeft geprobeerd om iedereen een zo goed mogelijke plek te geven binnen deze nieuwe VOORLOPIGE indeling. Hierbij is zoveel mogelijk rekening gehouden met de ingevulde wensen. Met in totaal 268 ingedeelde senioren zal iedereen begrijpen dat dit niet altijd haalbaar is. Bij vragen kan je daarom contact opnemen via damestc@sss-barneveld.nl of herentc@sss-barneveld.nl. De TC komt dan graag met een reactie, mits de vraag op een fatsoenlijke manier is gesteld.

Klik hier voor de voorlopige DAMES indeling

Klik hier voor de voorlopige HEREN indeling

Zoals te zien: Er zijn nog een aantal gaten op te vullen op trainer-, coach-, maar ook speelposities. Hier lopen al verschillende lijnen, maar tips zijn altijd welkom! Dus ben òf ken jij de ideale invulling voor onze vacature(s), laat het ons weten!

Trainingstijden mei 2024
Voor de komende weken zullen de trainingsschema’s er iets anders uitzien vanwege examens in de Meerwaarde. Houd hiervoor de website (of jouw teamapp) in de gaten. Belangrijk om te weten: Alle teams blijven onder de OUDE teamnamen trainen. Dus bijvoorbeeld: Het nieuwe D5, traint op de oude D4 tijden en het nieuwe H5 traint op de oude H6 tijden. Voor het nieuwe Dames 4 en Heren 8 worden nog nieuwe plekken gezocht.

Fijne zomer!

Voor nu willen wij iedereen heel veel plezier wensen met de afronding van het huidige en de start van het nieuwe seizoen. In de zomerperiode zullen wij weer tijdig terugkomen met de definitieve indelingen en trainingsschema’s.

Rinaldo, Martin, Cynthia en Geralde

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)