Johan Oosting terug bij Skylift/SSS

SkyLift/SSS heeft een oude bekende teruggehaald naar Barneveld. Johan Oosting kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor Draisma Dynamo, maar keert weer terug naar de Barneveldse eredivisionist.

Oosting speelde van 2007 tot en met 2013 ook voor SSS. Hij maakte onder andere de promotie naar de Eredivisie en de historische vierde plaats op het hoogste niveau mee.

De geboren Emmenaar koos daarna voor een avontuur bij topclub Draisma Dynamo: ,,Ik heb met veel plezier twee seizoenen bij Dynamo gespeeld en om het kampioenschap mogen strijden en ik heb Europese ervaring opgedaan."

Voor Oosting was het weer tijd om terug te keren bij SSS. ,,Ik heb een keuze gemaakt en mijn maatschappelijke carrière gaat voor. SSS wilde mij graag een voorstel doen wat past bij mijn huidige werktijden zodat ik alsnog op het hoogste niveau kan blijven spelen. Dit trok mij wel aan. Nu kan ik weer lekker op het fietsje naar de sporthal", aldus Oosting, die in Barneveld woonachtig is.

,,Er staat volgend jaar een leuk team met ervaren en jonge spelers met een goede vechtersmentaliteit”, blikt Oosting vooruit op het nieuwe seizoen. ,,Wij zullen niet voor plek één strijden, maar in de top vijf kunnen wij zeker mee gaan draaien.”

De komst van Oosting brengt de teller van de selectie op zeven spelers. SkyLift/SSS hoopt binnenkort meer spelers te kunnen presenteren.

JohanOosting 

Foto :  ©RHF-Ronald Hoogendoorn

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)