SkyLift/SSS heeft zijn selectie versterkt met Willem van Walderveen

SkyLift/SSS heeft zijn selectie versterkt met Willem van Walderveen. De 22-jarige volleyballer maakt de overstap van tweede divisionist Renswouw naar de Barneveldse eredivisionist.

SSS is geen onbekende club voor Van Walderveen. Hij was enkele seizoenen geleden ook al eens bij lagere teams van de Barneveldse vereniging actief. Hij keerde vervolgens net als een aantal anderen van SSS terug naar Renswouw om met deze ploeg een historische promotie naar de tweede divisie te bewerkstelligen.

Ditmaal maakt Van Walderveen de overstap naar de hoofdmacht van SSS. Hij is niet de eerste volleyballer uit Renswoude die voor de Barneveldse eredivisionist uitkomt. Dat begon met de broers Willem en Henk-Jan Held. Daarna volgden onder andere Niels Klapwijk, Maarten en Bart van Garderen, Paul van Roomen en Marco Daalmeijer.

De buitenaanvaller pakt deze kans met beide handen aan: ,,In de eerste plaats vind ik het leuk om op dit niveau te mogen spelen, zeker bij SSS met deze groep. Het zijn leuke teamgenoten. Ik heb ook veel vertrouwen in Albert (Cristina, red.) als trainer. Ik verwacht vooral veel te leren. En ik ben er trots op om het rijtje eredivisiespelers uit Renswoude te mogen aanvullen.”

Van Walderveen is naast Steffan Hebbink en Johan Oosting de derde aanwinst van SkyLift/SSS. Daarnaast verlengden in een eerder stadium vijf spelers hun contracten in Sportcentrum De Meerwaarde.

TopvolleybalBarneveld

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)