SSS zoekt volleyballers!

Ben jij of ken jij iemand die op niveau wil komen volleybal? SSS Barneveld is nog op zoek naar leden voor de herenteams (H2 t/m H5) uitkomend in de tweede divisies, promotieklasse en eerste klasse.

SSS staat altijd open voor nieuwe leden en heeft negen herenteams van verschillende niveaus: van een recreantengroep tot en met de eredivisie. Iedereen is welkom om mee te komen trainen en een poging te wagen bij deze mooie vereniging.

De technische commissie bij de heren is echter in het bijzonder op zoek naar spelers voor Heren 2 tot en met Heren 5. Alle teams hebben al een mooie selectie staan, maar extra spelers zijn gewenst om met een brede groep aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen.

Heren 2 en Heren 3 spelen komend seizoen allebei in de tweede divisie en bestaan uit veel jonge spelers, aangevuld met enkele ervaren krachten. We zoeken in ieder geval nog middenaanvallers voor deze teams. Jong of oud, dat maakt niet uit.

Dus ken je of ben je een middenaanvaller die graag in de tweede divisie wil en (binnen afzienbare tijd) kan spelen, stuur dan een mail naar herentc@sss-barneveld.nl. Voor deze teams zijn ook nog spelers voor de andere posities welkom.

Heren 4 speelt komend seizoen in de promotieklasse met een divisiewaardige ploeg die helaas uitgedund is. Dit team zoekt ook nog spelers om in de breedte sterker te worden en met een voltallig team aan het seizoen te beginnen.

Heren 5 speelt komend seizoen in de eerste klasse en bestaat voornamelijk uit jeugdspelers. Dit team komt onder leiding van Arjen Boonstoppel en heeft een connectie met de Jongens A1; de teams gaan ook als één groep trainen. Voor dit team zoeken we nog een assistent-trainer en in ieder geval middenaanvallers.

Bij bovenstaande teams staat niet hoe vaak een team per week traint. Als je beter wilt worden, kan je bij SSS zo veel mogelijk trainen als je wilt. Wil je vier keer trainen? Dan kan dat. Wil je één keer trainen? Dan is dat ook mogelijk. Dit wordt goed afgestemd met de trainers en de heren TC.

Ken jij of ben jij iemand die interesse heeft om bij SSS te komen volleyballen. Neem dan contact op met: Gepko Hahn (06-41377937), Jan Miedema (06-21551478) of Willem Held (06-13972214), of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)