Update - Voorlopige teamindeling heren 2018-2019

Drie weken geleden presenteerde de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2018/2019. De afgelopen weken zijn er meer puzzelstukjes op hun plek gevallen, zijn er nieuwe spelers bijgekomen en heeft de Heren TC - in overleg met spelers en trainers - een aantal keuzes gemaakt.

In de geüpdatete indeling kan ook nog iets veranderen, maar dit zullen kleine wijzigingen zijn die niet zonder overleg doorgevoerd zullen worden.

De TC heeft met Gert Hoogendoorn een ambitieuze nieuwe trainer/coach van Heren 2 mogen aanstellen. Hij krijgt een grote talentvolle selectie tot zijn beschikking, waarmee hij kan bouwen. Mark van Roekel wordt de trainer/coach van Heren 3, die nauw in verbinding staat met Heren 2.

Daarnaast zal er ook sprake van uitwisseling zijn tussen Heren 3 en Heren 4. Beide teams hebben een goede basis om het seizoen te beginnen, maar kunnen in de breedte nog spelers gebruiken. Helaas is het tot op heden nog niet gelukt om de juiste spelers voor deze teams te vinden; hier zal de komende naar gezocht blijven worden. Geïnteresseerden voor de derde divisie kunnen mailen naar herentc@sss-barneveld.nl. Dat geldt ook voor de trainer/coach-positie van Heren 4.

Heren 5 is grotendeels hetzelfde team als vorig seizoen, waardoor trainer/coach Hans Wagenveld kan voortborduren op wat afgelopen seizoen is neergezet.

Waar Heren 6 na afloop van het seizoen nog maar drie spelers had, is de selectie inmiddels aangevuld tot negen spelers. Daarnaast is er nog aantal meetrainers om het team mogelijk verder uit te breiden.

Bij Heren 7 en Heren 8 blijft de groep van afgelopen seizoen grotendeels intact. Er is ruimte voor extra spelers.

Ten slotte heeft SSS ook een grote groep recreanten, die als Heren Trim door het leven gaat. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij herentc@sss-barneveld.nl; René Runderkamp leidt deze groep fanatieke volleyballers.

Vacatures
Er wordt nog naar trainer/coaches gezocht. Daarnaast is er nog ruimte voor spelers in diverse teams:

Vacatures (trainer/coach):
- Trainer/coach Heren 4 (functie kan gesplitst worden in trainer of coach zijn)
- Trainer/coach Heren 6 (functie kan gesplitst worden in trainer of coach zijn)
- Trainer/coach Heren 7 (functie kan gesplitst worden in trainer of coach zijn)

Vacatures (spelers):
- Spelverdelers (3e divisies, eerste klasse, tweede klasse, derde klasse)
- Middenaanvallers (3e divisie, tweede klasse)
- Passer/loper (3e divisie)
- Diagonaal (3e divisie)
- Libero (3e divisie)

Trainen
In principe zijn de trainingen deze week gestopt, aangezien morgen (zaterdag 26 mei) het SSSnerttoernooi is. Mocht je met je team toch door willen trainen, geeft dit door aan de Heren TC: geef aan wanneer je team wil trainen en hoelang je door wil trainen.
In de zomervakantie zal het bericht komen wanneer de trainingen weer hervat worden.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met: Gepko Hahn (06-41377937), Adriaan Kuiper of Jan Miedema of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)