VOORLOPIGE teamindeling jeugd 2017-2018

Zoals elk jaar is het maken van de teamindeling de moeilijkste en zwaarste klus van de jeugdtc. Na veel gesprekken met trainers, veel vergaderen, wikken, weken en discussies is er dan toch een VOORLOPIGE teamindeling. 

Met de nadruk op VOORLOPIG. Met de teams in deze samenstelling gaan we vanaf maandag 8 mei trainen. 

Het trainingsrooster is ook voorlopig en geldt van maandag 8 mei tot donderdag 25 mei as. Het tijdelijke trainingsrooster kan je vinden door hier te klikken.

De trainers die zijn genoemd zijn trainen jullie de komende weken. Ook hierin kan mogelijk nog wat worden geschoven en er komen waarschijnlijk nog wel een paar namen van trainers bij.

De VOORLOPIGE teamindeling kan je vinden door hier te klikken.

Let op!! De MA1, MA2, MB1, MC1, JA1, JB1 en JC1 moeten op zaterdag 20 mei as. de hele dag kwalificatiewedstrijden spelen. De tijden en locaties zijn nog niet bekend maar houdt deze dag vrij als je in één van de genoemde teams zit!!

 De jongens B2 gaan komend seizoen in de competitie uitkomen met een jongens B team van SDS. Het is voor het eerst in de geschiedenis van SSS dat wij een combinatieteam van SSS en SDS krijgen! Dit houdt in zij zowel in Barneveld als in Voorthuizen gaan trainen en spelen. Met de ouders en jongens van dit team zijn hierover al gesprekken gevoerd.

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)