Drie teams SSS in actie bij halve finales NOJK

Drie teams van SSS komen zaterdag 17 februari in actie tijdens de halve finales van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). De Jongens C spelen in het Twentse Borne, de Jongens B en Jongens A mogen voor eigen publiek volleyballen; oftewel in Sportcentrum De Meerwaarde.

De meisjesteams van SSS strandden helaas al in de voorrondes van de NOJK, maar er doen nog wel drie jongensteams van SSS mee. De Jongens C plaatsten zich voor de halve finales door in Barneveld de voorrondes te overleven. De Jongens B en A waren rechtstreeks geplaatst voor de halve finales vanwege hun goede resultaten van de afgelopen jaren.

Jongens C
Van de zestien halve finalisten kan slechts de helft door naar de finale op 31 maart. De halve finales worden in Veenendaal en Borne gespeeld. De Barneveldse talenten spelen in De Veste te Borne. Zij zitten in poule 2 bij Seesing Personeel Orion, VV Voorsterslag/VC Zwolle en Sudosa-Desto. Van de twee poules uit De Veste gaan de nummers één direct door naar de finaleronde. De nummers twee en drie plaatsen zich voor kruisfinales; de winnaars van deze kruisfinales plaatsen zich eveneens bij de laatste acht.

Programma (De Veste, Borne):
11.00 uur: SSS - Sudosa-Desto
12.00 uur: SSS - Orion
15.00 uur: VV Voorsterslag/VC Zwolle - SSS
*16.15 uur: kruisfinales

Jongens B
De Jongens B mag voor eigen publiek volleyballen. Aangezien er nog 29 teams in de race zijn, worden er slechts drie finaletickets vergeven in Barneveld, Emmeloord en Capelle aan den IJssel. In elke plaats zijn twee poules, waarvan de poulewinnaars zich voor de finaleronde plaatsen. In Barneveld en Capelle aan den IJssel spelen de nummers twee van de twee poules nog een kruisfinale om het derde ticket per sporthal.

Programma (De Meerwaarde, Barneveld):
9.45 uur: SSS - VV Alterno
11.00 uur: Spaarnestad - SSS
13.00 uur: Taurus - SSS
15.00 uur: E.V.V. - SSS
*17.15 uur: kruisfinales

Jongens A
De Jongens A van SSS behoort al jarenlang tot de top van Nederland en hoopt zich na een bronzen en zilveren medaille opnieuw te plaatsen voor de finaleronde. Om een plaats bij de laatste acht te behalen, moet het één van de vier tickets in De Meerwaarde zien te bemachtigen. De andere vier finaletickets worden in Harderwijk verdeeld. De poulewinnaars plaatsen zich rechtstreeks voor de NOJK Finale. De nummers twee en drie van de poules spelen nog kruisfinales, waar de winnaars ook finaleplaatsen kunnen behalen.

Programma (De Meerwaarde, Barneveld):
9.45 uur: AVV Keistad - SSS
12.00 uur: SSS - Madjoe
13.00 uur: VC Polaris - SSS
15.00 uur: SSS - Compaen
*17.15 uur: kruisfinales

0
0
0
s2smodern
Dik van de Pol - breed

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)