Bericht van de Jeugd TC: invulling laatste maanden seizoen 2020/2021

Het einde van weer een vreemd seizoen komt in zicht. Op dit moment wordt er door de jeugdteams getraind op de grasvelden bij ODIK, maar vanaf 19 mei mogen wij weer binnen trainen! Via dit bericht willen wij als Jeugd-tc aangeven hoe wij de komende maanden richting het nieuwe seizoen willen doorlopen.

Trainen:
Zoals gezegd wordt er op dit moment door bijna alle jeugdteams getraind bij ODIK. Omdat Sportcentrum De Meerwaarde de komende weken nog bezet is voor examens zal er tot en met 29 mei ook alleen buiten getraind worden.
Vanaf 31 mei willen wij proberen om voor drie weken binnen te gaan trainen, om op 18 juni het seizoen dan officieel af te sluiten. Over de exacte invulling van deze 3 weken volgt later meer.

Bovenstaand tijdspad geldt ook voor de CMV. CMV zal tot en met 29 mei op het kunstgrasveld achter de Meerwaarde trainen. Ook CMV zal via de mail verder ingelicht worden over de exacte invulling t/m 18 juni.

Op zaterdag 25 juni zal er ook een afsluitende activiteit zijn voor de CMV: een vossenjacht! Je kan je hier opgeven voor de vossenjacht.

Teamindeling:
Gewoonlijk was de meivakantie altijd het moment waarop de teamindeling bekend gemaakt werd, zodat na de meivakantie getraind kon worden in de nieuwe samenstelling. Om de huidige situatie niet moeilijker te maken dan die al is hebben wij besloten te wachten met het bekendmaken van de
teamindeling. Iedereen is blij dat hij/zij weer kan volleyballen met zijn/haar vriend(innen). Een nieuwe teamindeling voegt nu weinig toe, kijkend naar komend seizoen.
Er komt natuurlijk wel een nieuwe teamindeling. Deze volgt ergens in de zomer.

Voor de CMV spelers die doorgaan naar de C geldt voor nu hetzelfde. Voorlopig kunnen zij mee blijven doen op de vrijdag training. Als de binnen trainingen voor de jeugd in juni doorgaan zijn jullie van harte uitgenodigd. Hierover volgt t.z.t. meer informatie.

Allemaal iets anders dan normaal. Bij vragen kunnen jullie mailen naar jeugdtc@sss-barneveld.nl

Met vriendelijke groet,

Bram
Simone
Aron
Jeugd TC SSS Barneveld

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)