SSS start 18 september met SSSpeeltuin (3-5 jaar)

Vanaf zaterdag 18 september gaat SSS Barneveld starten met een eigen volleybalspeeltuin! Elke week zien wij veel broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, kinderen en kleinkinderen van SSS’ers in de sporthal lopen en vaak willen zij niets liever dan een bal pakken en hiermee lekker ‘gek’ doen! Gelukkig kan dat vanaf nu!

Vorig jaar hebben we al een pilot mogen draaien, dus we zijn er van overtuigd dat deze zaterdagochtenden een succes gaan worden! Natuurlijk gaan we niet volledig volleyballen. Onze sport is een veelzijdige en technische sport waardoor het voor peuters en kleuters vaak (te) moeilijk is. Maar gelukkig kan je nog zoveel meer met de bal (en zonder de bal) doen: bewegen, rennen, springen en natuurlijk gooien en vangen! Alles om kennis te maken met onze vereniging, de teamsport en natuurlijk alvast een klein beetje het volleyballen!

Voor wie en wanneer?
De SSSpeeltuin wordt opgezet voor kinderen van 3, 4 en 5 jaar en zal plaatsvinden op de zaterdagochtend van 09.30 – 10.15 uur in de Meerwaarde. De eerste twee zaterdagen zullen gelden als meekijkochtenden voor iedereen die het nog niet eerder heeft geprobeerd. Hierna gaan we natuurlijk echt van start (eens in de twee weken).

De data van de SSSpeeltuin seizoen 2021/2022 zijn als volgt:

18 september (*meekijkzaterdag)
25 september (*meekijkzaterdag)   
9 oktober
23 oktober
6 november
20 november
4 december
18 december

15 januari
29 januari
12 februari
26 februari (onder voorbehoud)
12 maart
26 maart
9 april
23 april
7 mei

Kosten?
Meekijken is uiteraard kosteloos. Bij een definitieve aanmelding vragen wij een kleine vergoeding per half seizoen van 20 euro, wat neerkomt op ca. 2 euro per training. Geen volledige contributie dus, maar van deze vergoeding kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen kopen om de SSSpeeltuin zo leuk mogelijk te houden en andere leuke dingen organiseren.

Coronamaatregelen
Wij kijken er naar uit om de ouders de mogelijkheid te geven af en toe te kijken of zelfs mee te doen. Echter zijn we hier gezien alle maatregelen nog een beetje voorzichtig mee. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat wij hier nog even mee wachten. Wel bieden wij de mogelijkheid om de kinderen binnen te komen brengen en ophalen.

Aanmelden en vragen
Wij kijken uit naar een SSSuper SSSuccesvolle (en natuurlijk gezellige) SSSpeeltuin. Zijn er nog vragen? Mail deze gerust naar SSSpeeltuin@sss-barneveld.nl.

Liever direct aanmelden? LEUK! Dan kan via https://forms.gle/33pgzqURbAiDdf2r6

Tot snel,

Simone & Cynthia
coördinatoren SSSpeeltuin

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)