Trainingsrooster voor SSSpeeltuin bekend

Het rooster voor de Volleybal SSSpeeltuin voor de rest van het seizoen is bekend. Afgelopen zaterdag was er een geslaagde Open Les; vanaf aanstaande zaterdag 15 oktober gaat het seizoen verder met elke zaterdag van 9.30 tot 10.15 uur een SSSpeeltuinles.

Op zaterdag 8 oktober had SSS - samen met Be Active & Creative - een Open Les georganiseerd; waarbij maar liefst achttien kinderen zich hebben vermaakt met rennen, springen, balspelletjes, etc. 

Achter de schermen is hard gewerkt om een nieuw seizoen van de SSSpeeltuin van start te laten gaan. Aanstaande zaterdag (15 oktober) gaat het seizoen echt van start en vanaf dat moment zal er elke zaterdag - uitgezonderd de zaterdagen van de schoolvakanties - een les zijn: van 9.30 tot 10.15 uur.

De SSSpeeltuin is voor kinderen van 3, 4 en 5 jaar (vanaf 6 jaar kan je je aanmelden bij de CMV). Het is geschikt voor de ontwikkeling van de brede motoriek.
De eerste twee keer is kosteloos; daarna wordt er 20 euro per seizoenshelft gevraagd. Er zijn ca. 10 trainingen per seizoenshelft.

Interesse? Mail naar ssspeeltuin@sss-barneveld.nl.  

Vrijwilligers
Gelukkig zijn er veel enthousiaste SSS'ers die helpen bij de SSSpeeltuin; zowel op zaterdag bij de trainingen als doordeweeks bij het contact met ouders. Er zijn altijd vrijwilligers nodig; onder andere voor het bedenken van de trainingen. Lijkt je dit leuk? Zoek dan contact met ssspeeltuin@sss-barneveld.nl.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)