Jongens A niet naar finale NOJK

De Jongens A van SSS is er niet in geslaagd om een plek bij de beste acht van Nederland af te dwingen. Tijdens de halve finaleronde in De Meerwaarde eindigde SSS op de vijfde plaats, waar een top twee-klassering nodig was om de finaleronde te bereiken.

In de voorronde hoefde de Jongens A niet in actie te komen; dat gemis werd in wedstrijden ruimschoots goed gemaakt in de halve finale. De jongens moesten maar liefst vijf wedstrijden achter elkaar - zonder pauze - spelen om een plek in de finaleronde te bereiken.

SSS begon de dag met een nederlaag tegen het sterke Orion en moest daarna ook nipt zijn meerdere erkennen in Alterno (30-28 en 25-23). 

De ploeg van Robert Pleizier moest daarna drie keer winnen en won verrassend de eerste set van het sterke Twente '05. In de tweede set stelde de talenten uit Enschede orde op zaken. Daarmee was de uitschakeling van SSS een feit. De Barnevelders verloren vervolgens van VVH, maar sloten de dag af met een overwinning op Aetos.

Het was een leerzame en zware dag voor de Jongens A, met spelers uit Heren 2, Heren 3, de Jongens A1, de Jongens B1 en twee gastspelers. Ook dank aan Robert Pleizier, Aron Vink en Hugo van Garderen voor de begeleiding.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)