24 maart: TrainerSSScafé met Bart van Garderen

Geef je volleybaltraining, lijkt het je leuk om training te geven of vind je volleybal gewoon een heel leuk spelletje? Kom dan op vrijdag 24 maart (20.30 uur) naar het TrainerSSScafé CheerSSS om over volleybal(trainingen) te praten! 

SSS organiseert een aantal vrijdagavonden in het jaar een TrainerSSScafé in CheerSSS om met collega’s, vrienden/vriendinnen en volleyballiefhebbers te praten en discussiëren over de sport die we allemaal zo leuk vinden. Iedere volleyballiefhebber is welkom, ongeacht of je lid bent van SSS.

De eerste editie in januari was gezellig, we hebben met een paar man/vrouw heerlijk over volleybal gepraat, maar we hopen toch echt op meer deelnemers 😊 Wil je aanwezig zijn, stuur dan uiterlijk 23 maart even een e-mail naar clubcoach@sss-barneveld.nl.

We hebben elke keer onze vaste stamgast Robert Pleizier, waar je al je vragen aan kunt stellen. Robert is de huidige trainer van SSS Heren 2, heeft zijn eigen volleybalschool (ikvolleybal.nl – meer dan volleybal) en was jaren jeugdtrainer bij de Nevobo.

Daarnaast is er altijd een ‘special guest’, iemand die bekend is binnen het volleybal. Op 24 maart is dat een ‘oude bekende’ voor SSS: Bart van Garderen. Een bekende voor SSS. Oud-spelverdeler van Heren 1, oud-trainer van Dames 1, mede-eigenaar van de Volleybalkrant.nl en iemand met een schat aan ervaring binnen het volleybal, waaronder 13 jaar als speler in de Eredivisie. Leuk om onder het genot van een drankje eens met hem te praten over de volleybalsport in het algemeen en over de uitdagingen van een spelverdeler in het bijzonder.

Kom gezellig een drankje doen, stel je vragen aan onze gasten en praat onderling gewoon lekker over het spelletje waar we meerdere dagen in de week mee bezig zijn. Geen voorbereiding, geen verplichtingen, lekker informeel en vrijblijvend voor iedereen die van volleybal houdt!

Sportieve groet en graag tot de 24ste!

Marcel Bakker
clubcoach SSS - clubcoach@sss-barneveld.nl

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)