Voorlopige teamindeling Jeugd 2023-2024

De afgelopen tijd is de Jeugd TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Dat is geen eenvoudige opgave in deze periode. Lees hieronder de voorlopige teamindeling voor komend seizoen. Later kunnen er dus nog wijzigingen plaatsvinden.

Ten opzicht van afgelopen seizoen heeft SSS volgend seizoen drie jeugdteams extra! Iets waar we erg blij mee zijn na jaren van krimp.
Ondanks deze exra teams is het toch ambitie om alle jeugdteams 2 x trainen aan te gaan bieden. Op deze manier zijn de kansen voor iedere speler gelijk en maakt het niet uit of je in een 1e of 2e team zit. Hierover later meer.

Wij snappen dat, als de (voorlopige) indeling bekend is, mensen blij of teleurgesteld kunnen zijn. Helaas kunnen we niet op iedereen zijn wensen ingaan. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kan je dat natuurlijk aan één van ons doorgeven!

Voorlopige indeling jeugd - 2023-2024

Vanaf 8 mei tot en met 16 juni zal er in bovenstaande samenstelling getraind worden in voorbereiding op volgend seizoen.
Tot en met 23 mei is het examen periode. Dan is er minder zaalruimte beschikbaar en zullen alle teams vaak maar 1x trainen. In de periode van 23 mei tot 15 juni gaan we proberen voor elk team 2 trainingen aan te bieden, maar dat zal niet altijd gaan lukken. Het huidige trainingsschema heeft namelijk niet altijd ruimte voor 3 extra teams.
Zie het onderstaande trainingsrooster. tzt wordt het schema voor na 23 mei ook ingevuld

Let op! Veel van onze trainers zijn zelf senior lid. De teamindeling + trainingsschema voor de senioren is nog niet bekend. Het kan dus zijn dat trainingstijden nog wijzigen als gevolg van de beschikbaarheid van de trainer. Mocht dit zo zijn, dan worden jullie hier z.s.m. over geinformeerd 

Zie de groene vlakken voor het team + tijd
Tijdelijke trainingsrooster Jeugd 2023

Heb je vragen over de teamindeling dan horen we die graag.

SSSportieve groet,

Bram Wildekamp
Simone van Essen
Aron Vink
jeugdtc@sss-barneveld.nl

BKV-breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)