Voorlopige teamindeling Jeugd 2024-2025

De afgelopen tijd is de Jeugd TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen.  Lees hieronder de voorlopige teamindeling voor komend seizoen. Later kunnen er dus nog wijzigingen plaatsvinden.

Ten opzicht van afgelopen seizoen heeft SSS volgend seizoen twee jeugdteams extra! 
Ondanks deze exra teams is het toch ambitie om alle jeugdteams 2 x trainen aan te gaan bieden. Op deze manier zijn de kansen voor iedere speler gelijk en maakt het niet uit of je in een 1e of 2e team zit. Hierover later meer.

Jongenslijn
JA1 zal komend seizoen een dubbele competitie spelen. Dit betekent dat zij zowel JA1 zijn als H8. Dit geeft mogelijkheden voor spelers uit de JA2 om af en toe mee te doen met JA1 en vanuit JB1 met JA2. 
Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk spelers die dat willen, de kans bieden meer keren per week te volleyballen. 
In bijna alle gevallen gaat het eigen team voor!

Bij JC zijn er nu 19 jongens en nog een paar meetrainers. Een mooi aantal waarbij 10 spelers per team het maximale aantal jongens is die competitie gaan spelen. Met meer spelers zitten de jongens tijdens de wedstrijd meer op de bank dan in het veld.

Meidenlijn
Bij de meiden AB is gekozen om de teams zo veel mogelijk gelijk te houden. Dit bekent dat alle meiden uit MB123 door zijn naar MA123, en dat een heel aantal meiden dus vervroegd door gaan naar de A.
Wanneer puur gekeken was naar leeftijd, zou dit de teams erg door elkaar halen. Dit leek ons niet wenselijk. Met teams van maximaal 10 meiden is er wel weer volop mogelijkheid om mee te trainen met andere teams!

De MC is van 1 naar 4 teams gegaan. Erg fijn natuurlijk dat we zoveel aanwas vanuit de CMV hebben en dat er zoveel enthousiaste meisjes zijn!

CMV
Er zijn de afgelopen tijd veel mee trainers geweest en er komen er ook nog de komende tijd wat bij. Hierdoor komen er mogelijk nog meer teams en/of wordt er nog wel wat geschoven in spelers. Dit is afhankelijk van hoeveel kinderen er bij zullen komen.

Als laatste
Wij snappen dat, als de (voorlopige) indeling bekend is, mensen blij of teleurgesteld kunnen zijn. Helaas kunnen we niet op iedereen zijn/haar wensen ingaan. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kan je dat natuurlijk aan één van ons doorgeven!

Voorlopige indeling jeugd - 2024-2025

Vanaf 27 mei tot en met 28 juni zal er in bovenstaande samenstelling getraind worden in voorbereiding op volgend seizoen.
Voor elk team is één teamtraining georganiseerd. 
Zie het onderstaande trainingsrooster.

Zie de groene vlakken voor het team + tijd
Tijdelijke trainingsrooster juni 2024

Heb je vragen over de teamindeling dan horen we die graag.

SSSportieve groet,

Bram Wildekamp
Simone van Essen
Aron Vink
Bertil van de Fliert
Eva van de Heg
jeugdtc@sss-barneveld.nl

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)